Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A fiús, vagy inkább a lányos lányokat szeretitek? És ti milyenek vagytok?
Figyelt kérdés
Én fiúsabb lány vagyok, de még nem nagyon mertem ismerkedni lányokkal ezért érdekelne hogy kb mik az arányok ilyen téren, mert fogalmam sincs :D2022. szept. 5. 18:54
1/18 anonim válasza:
Lànyos lányokat, szintén lányos lány
2/18 anonim válasza:
Lányos lányokat. Én is lányos vagyok, kivéve egy bizonyos téren, de az születési adottság. :D
5/18 anonim válasza:
A fiús lányokat, de csak olyan focista lányok szintig. Hosszú haj pl kifejezetten tetszik. Fiúnak ne nézzen ki azért.
7/18 anonim válasza:
Nőies vagyok és csak maximálisan nőies nő jöhet szóba. A férfias nőket megvetem.
8/18 anonim válasza:
lányos lányok. engem már a rövid hajjal ki lehet kergetni a világból
9/18 anonim válasza:
A lányos lányok, én elég fiús vagyok
10/18 anonim válasza:
Én relatíve fiúsnak mondanám magam, főleg öltözködés terén. Azt mondanám mind2 opció tetszik, de ha választani kéne, inkább a fiúsabb lányok jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!