Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy vállaljak gyereket?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vállaljak gyereket? (nézd a kategóriát!)

Figyelt kérdés

Szeretnék egy csöppséget, viszont fogalmam sincs hogy ezt hogyan csináljam:D

Nem bukok csávókra, örökbe fogadni nem lehet

Milyen alternatívák vannak?

2022. szept. 5. 11:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
37%
20. Értem, hogy leszbikus kategória, de azt is írtam, hogy barátnőmék így csináltattak maguknak 2 gyereket is egy közös pasi barátukkal. Nem kell túlbonyolítani azt, ami egyszerűen is megoldható. És nem kell hozzá “kolbin ugrálni” sem. Fecskendővel stb. is meg lehet oldani.
2022. szept. 5. 16:23
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

Persze, meg lehet oldani, de azt azért senki ne felejtse el, hogy a fecskendőzős módszer jelenleg Magyarországon tilos, a törvény bünteti, tehát ha a pasika berág a párra, nagyon csúnya következményei lehetnek. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg itthon olyan nincs, hogy az apa lemond a szülői jogairól, tehát a gyerek élete során bármikor meggondolhatja magát, és dönthet úgy, hogy kér jogot a gyerekfelügyeletre, vagy akár gyermekelhelyezési per is lehet belőle. Plusz ki tudja, milyen betegségei lehetnek, amit a gyerek megörökölhet.

Úgyhogy én inkább összegyűjteném a mesterséges megtermékenyítésre a pénzt, és aludnék nyugodtan éjszaka, dehát nem vagyunk egyformák.

2022. szept. 6. 18:53
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

Már hogy ne mondhatna le apai jogárol egy férfi?

Akkor ma itthon nem lehetne gyereket örökbe adni! Ez az örökbefogadás alapja hogy szülők lemondanak a gyerekről azaz szülői jogaikról.

A fecskendős modszer tilos-hogy bizonyitja bárki hogy fecskendőztek?

Betegségek:ez a hetero kapcsolat esetén is előfordul.

2022. szept. 6. 20:30
 24/25 anonim ***** válasza:
91%

Persze, nyilván nem lehet bizonyítani, de attól még lehet belőle évekig húzódó bírósági ügy, nyomozás, fenyegetőzés, álmatlan éjszakák, kellemetlenségek, kötelezhetnek apasági vizsgálatra, stb. (Nem beszélve arról, hogy az okostelefonok korában lehetnek felvett telefonbeszélgetések, elmentett üzenetek, hangfelvételek, tartózkodási adatok, amik mind bizonyítékként szolgálhatnak.)

Az örökbefogadás egy teljesen más ügy. Ha a gyerek a szülőanyjánál marad, akkor a biológiai apa jogai is meg fognak maradni, nem tud róla lemondani. Ezt a Ptk. írja elő.

Igen, előfordulhatnak betegségek a heteró kapcsolatoknál (bár nem tudom, hogy jönnek ide a heteró kapcsolatok, a fecskendőzést és a mesterséges megtermékenyítést hasonlítottam össze...) de mesterséges megtermékenyítésnél kiszűrnek csomó örökletes betegséget donáció előtt, plusz megtermékenyítés után a megfelelően fejlődő embriókat választják ki, és ültetik be.

De mondom, mindenki csinálja, ami neki a legjobban megfelel, tudom, hogy jelenleg nagyon bonyolult leszbikusként gyereket vállalni, úgyhogy én senki felett nem ítélkezem, de a fent elsorolt dolgok létező problémák, amikről azért jobb azelőtt tájékozódni, mielőtt valaki döntést hoz ilyen kérdésekben.

2022. szept. 8. 14:53
 25/25 anonim válasza:
76%

Azon gondolkozom, hogy oké, hogy a fecskendős módszer tilos, de mégis ki fogja tudni bizonyítani? Az ő szava a tieddel szemben. Már bocs. Amúgy meg nyilván ezt át kell beszélni, de szerintem, most viccen kívül, tovább örökítheti egy pasi a génjeit, kvázi (csúnya szóval)ingyen. Én élnék a lehetőséggel ha egy barát-nőm(vannak leszbi ismerőseim) megkérne. Segíthetek valakinek aki felneveli az utódom. Lehet így kellene számukra elmagyarázni.

Amúgy sikerül a dolog?

2023. máj. 28. 10:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!