Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vállaljak gyereket? (nézd a kategóriát!)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy csöppséget, viszont fogalmam sincs hogy ezt hogyan csináljam:D
Nem bukok csávókra, örökbe fogadni nem lehet
Milyen alternatívák vannak?
2022. szept. 5. 11:44
11/25 anonim válasza:
Pasik, majd akkor irkáljátok egy leszbikusnak hogy dugjon veletek ha majd ti is erőt rudtok benni magatokon és pár alaklommal seggbe kūrattátok magatokat. Bár amilyik pasi ilyet leír azt szerintem mindenre rá lehet szedni.
12/25 anonim válasza:
11. (Nem a 3. Vagyok)
Vagy előre megbeszélik és írnak papírt is, vagy elmegy pár tinder randira, szexel és eltűnik.
13/25 anonim válasza:
Partnered van? Vagy egyedül nevelnéd fel?
14/25 anonim válasza:
12. Valamit valamiért. Férfiként ha ezen múlna valamiér hogy lesz e gyerekem, gondolkodás nélkül megtenném.
15/25 anonim válasza:
Ja a legcélra vezetőbba fecskendős modszer.
A külföldi dolgok nekem ilyen utosó szalmaszál szerűek,de akkor már ott is maradnék,a franc hadakozzon a magyar kormánnyal.
Az 1x sexelesz egy pasival...az meg inkább 100x szor mert kezdesz rá stresszelni,az pedig nem segit. Hány olyan történet van hogy nemjött a gyerek,örökbe fogadtak és hipp-hopp jött a gólya.
16/25 A kérdező kommentje:
Van párom
2022. szept. 5. 12:46
17/25 anonim válasza:
Küldtem át linket hol tudtok nézelődni.
18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki normálisan válaszolt😊
2022. szept. 5. 13:53
19/25 anonim válasza:
Aki azt válaszolta, hogy feküdj le egy férfival, egy estét kibírsz, azt miért töröltetted?
20/25 anonim válasza:
Mert leszbikus kategória. Vagy elöbb mutasd meg és bírj ki te egy estét a kolbin ugrálva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!