Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig csak nővel voltaam, de most van egy fiú aki teljesen megbolygatott?
Sziasztok!
Eddig kapcsolatom csakis nővel volt, viszont par hete ismerkedek egy ferfivel aki nagyon megfogott., viszont en eddig abban voltam h 100szazalekosan leszbikus vagyok. Most lehetseges h raeszmeltem h megsem, hanem inkabb biszex? szexelni is csak novel csinalttam.
Sok nővel van ilyen.
20 éves kora körül derül ki, hogy igazából milyen.
Szia!
Két oldalról megközelítem neked a dolgot.
Az első a Kinsey-skála, mely szerint az emberek 0-6-ig hét kategóriába sorolhatóak. 0 jelenti a teljes, 100%-osan heteró embert, 6 pedig a 100%-osan saját neméhez vonzódót. A leszbikusokról az emberek többsége azt gondolja, hogy akkor ők mindenképpen csak és kizárólag a 6-os kategória résztvevői lehetnek. Ezen a vonalon maradva akkor te valószínűleg ötös kategóriás lehetsz, azaz biszex, mindkét nemhez vonzódsz, de a saját nemedet sokkal inkább preferálod.
A másik vonal, miszerint ilyen szexualitás már létezik is. Nem jut eszembe sajnos a neve, de a lényege, hogy az ember alapvetően homoszexuális, és esetenként az ellenkező nem tagjai is vonzzhatják, de csak ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!