Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minket nem sürget az idő?
Azt vettem észre a környezetemben, hogy a játszmázás és a kalandozás jellemzőbb a leszbikus nőkre, mint a megállapodás.
Sűrűbben váltanak párt is.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak erről?
Mi lehet ennek az oka?
A jatszmazas marha nagy sláger. Nem tudom, rosszabb-e a helyzet, mint régebben, vagy mint a heteroknal, hisz nincs ralatasom, de engem nagyon irritál. És kb olyan, mintha elvárás lenne. Ha nem mész bele a hülye jatszmakba, akk rögtön jönnek a hülye érvek, h még te vagy a selejt, szívtelen, érzéketlen stb.
A többi részéhez nem tudok hozzászólni.
Nem tudom, én a leszbikus ismerőseimen nem ezt látom, mindegyikük szeretne komolyat, csak nem jön össze. :D
A megállapodással meg szerintem az van, hogy felénk nincsenek elvárások támasztva, hogy házasodj, szülj (sőt, inkább az ellenkezője...) emiatt nincs az, amit a heteró ismerőseim nagy részén látok, hogy 30 körül már belemennek mindenféle se hideg, se meleg kapcsolatba, csak azért, hogy legyen végre valaki, aztán jön a házasság, meg a gyerekek, és évtizedek mennek el úgy, hogy igazából nem szeretik, csak elviselik egymást. Nyilván vannak kivételek is, de tényleg nagyon sok ilyet látok sajnos.
Tudod kik kalandoznak?
A kivancsi hetero nok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!