Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minket nem sürget az idő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minket nem sürget az idő?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre a környezetemben, hogy a játszmázás és a kalandozás jellemzőbb a leszbikus nőkre, mint a megállapodás.

Sűrűbben váltanak párt is.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak erről?

Mi lehet ennek az oka?

2022. szept. 4. 12:45
 1/6 youngboy26 ***** válasza:
72%
Melegeknél, és ki merem jelenteni a heteróknál is így van, nagyon el van korcsulva a világ!
2022. szept. 4. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Senkit se sürget az idő. Az idő egy illúzió.
2022. szept. 4. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

A jatszmazas marha nagy sláger. Nem tudom, rosszabb-e a helyzet, mint régebben, vagy mint a heteroknal, hisz nincs ralatasom, de engem nagyon irritál. És kb olyan, mintha elvárás lenne. Ha nem mész bele a hülye jatszmakba, akk rögtön jönnek a hülye érvek, h még te vagy a selejt, szívtelen, érzéketlen stb.

A többi részéhez nem tudok hozzászólni.

2022. szept. 5. 01:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én a leszbikus ismerőseimen nem ezt látom, mindegyikük szeretne komolyat, csak nem jön össze. :D

A megállapodással meg szerintem az van, hogy felénk nincsenek elvárások támasztva, hogy házasodj, szülj (sőt, inkább az ellenkezője...) emiatt nincs az, amit a heteró ismerőseim nagy részén látok, hogy 30 körül már belemennek mindenféle se hideg, se meleg kapcsolatba, csak azért, hogy legyen végre valaki, aztán jön a házasság, meg a gyerekek, és évtizedek mennek el úgy, hogy igazából nem szeretik, csak elviselik egymást. Nyilván vannak kivételek is, de tényleg nagyon sok ilyet látok sajnos.

2022. szept. 6. 19:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudod kik kalandoznak?

A kivancsi hetero nok.

2022. szept. 6. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is ezt látim kérdező. Elkeserítő. Nem is értem, hogy tudnak egyik kapcsolatból a másikba hirtelen beleugrani. Talán félnek az egyedülléttől. 10 hónapja szakítottunk a volt párommal, azóta nem sikerül. Aki tetszik vagy párja van vagy egyéb ok miatt, nem jönne össze. Nagyon nehéz. Inkább egyedül vagyok addig amíg nem jön olyan, akivel konolyan tudok tervezni. 30/L
2022. szept. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!