Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha leszbikus vagyok, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha leszbikus vagyok, miért undorodom a férfi nemiszervtől? Nem semlegesnek kéne lennie? Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
23N

2022. szept. 1. 11:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Én ffi vagyok, és teljesen hetero. Én is undorodom a ffi farkától. Szerintem ez nem egy különleges dolog.
2022. szept. 1. 11:32
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Hetero férfiként engem is taszít, szerintem is ez a gyakoribb.
2022. szept. 1. 11:35
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
leszbiként függetlenül a vonzódásomtól, engem izgat a ffiszerv, sőt az is, ha a pasik megnéznek.
2022. szept. 1. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
Ez teljesen egyén függő. Hisz van olyan hetero lány, aki undorodik a férfi nemiszervtől.
2022. szept. 1. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Ez teljesen egyénfüggő. A leszbikusok többsége nem undorodik a ffi nemi szervtől csak szimplán nem érdekli. Ha kifejezett undor alakult ki (akár leszbikus vagy akár nem) az sokszor valamilyen korábbi traumára is utalhat (de nem feltétlenül ez van a háttérben, nagyon egyénfüggő kinél mik a pontos okok).
2022. szept. 1. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Gondolom szar apa minta vagy esetleges eroszak kozeli allapotba kerultel valamikor
2022. szept. 1. 15:09
 7/11 A kérdező kommentje:
6, Semelyik.
2022. szept. 1. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
Minden leszbikus undorodik tőle. Az más kérdés hogy ebben a kategóriában kevés a tényleges leszbikus. A legtöbb a kamupasi, aki leszbikusnak mondva magát ajnározza a férfiakt.
2022. szept. 1. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Én nem vagyok leszbikus, mert érzem hogy vonzódom férfiakhoz, de a nemi szervtől abszolút undorodom

Elképesztően ocsmány és felkavaró dolognak tartom, többek között ezért sem fogok tudni soha szexelni férfivel

Szóval simán undorodharsz te is, főleg ha leszbikus vagy

2022. szept. 1. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
ELnézést, hogy férfiként írok de én pl meleg vagyok és nem undorodom a puncitól. Csak simén közömbös. Van olyan szintén meleg ismerösöm aki melg undorodik tőle. Szóval csak annyit akartam írni, hogy ez egyénfüggő.
2022. szept. 4. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!