Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok el tudtok képzelni egy fiú-lány párral egy hármast? Bármilyen/bármelyik verzióban? Például mindenki mindenkivel intim kapcsolatba keveredik vagy csak a két lány? F
Ez egy jó kérdés,még csak nővel voltam,de nem tartom magam 100%ig leszbikusnak.Elvagyok a pasik nélkül és nagyon ritka ,ha megtetszik egy.
Nem tudom mit hoz az élet,hármasban nem probálnám ki ha van pasi,kettesben talán.
Viszont úgy,hogy 2 nővel,simán.
Nekem se kell privát.
Nem, nem szeretném, ha pasi is jelen lenne, nagyon zavarna.
Gondolom minden más leszbikus is így van ezzel, nem is értem, miért kellett ezt megkérdezni.
Azért kellett megkérdezni, mert azt hiszi, hogy azért mert neki bůzi hajlamai vannak és heteróbak hívja a magát, akkor a leszbikusoknak is vannak hasonló hajlamai.
Az igazság:
Leszbikus szóba nem fog veled állni, mert a leszbikusság és a pasik kizárják egymást.
Heteró nő szóba nem fog veled állni, mivel kolbászt akarsz a valagadba.
Biszex nő nagy valószínűséggel szintén nem fog szóba állni mivel attól hogy biszex még a férfiasságot keresi a férfiakba, te meg téged megfarkalnak az minden lesz csak nem férfias.
Miért nem a biszex kategóriába írtad ezt? Ott olyan nők vannak, akiknek nem az-az orientációjuk lényege, hogy CSAKIS és KIZÁRÓLAG a nők érdeklik őket. Aki "leszbikus", és azt mondja, hogy nem biztos benne, hogy kipróbálna-e ilyet vagy lehet, hogy mégis, az nem leszbikus, hanem nőket preferáló biszex. Amivel nincs semmi baj, csak ne a leszbikusokra tukmáld azt, hogy mi lenne, ha adódna egy lehetőség pasival, mert nagyon kényelmetlen nekik elképzelni is ilyet. Rengeteg olyan szituáció van az életükben, amikor "kedvesen" vagy paraszt módon próbálnak rájuk aggatni egy másik orientációt, vagy a heterót, vagy a biszexet. Nem kell feleslegesen feszültséget generálni.
Ha te úgy gondolod, hogy érdekelne a saját nemed is egy kicsit, akkor nőket preferáló biszex vagy. Ezzel sincs semmi gond. Csak ne úgy próbáld magad a heteró kockában tartani, hogy a leszbikusokat relativizálod.
Túl lépve a személyeskedös veszekedésen. Enge nem érint,de szerintem 2verzo van.
1:aki olyan mint az első,nem úgy született,hogy egyből tudta hogy keszbikus. Fiukkal kezdett aztán vakahogy kiderült/rájött. Nem undorofik a férfiaktól,egyszerüen hidegen hagyják. Tehát lehetséges.
2:egyböl tudja mi helyzet undorodi a férfiaktól. Megsem fordúl a fejében.
Tehát kizárt.
Ui: attol hogy tud valaki valamit pl pasikkal sexelni nem biztos hogy akar is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!