Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok el tudtok képzelni egy fiú-lány párral egy hármast? Bármilyen/bármelyik verzióban? Például mindenki mindenkivel intim kapcsolatba keveredik vagy csak a két lány? F
Eltudok képzelni bármit. De nem biztos hogy véghez is akarom vinni.
Viszont mivel nem vagyok vérleszbi azaz nem undorodok a pasiktól,és életem elején nem is tudtam,hogy mi a pályám,tudok/tudtam férfiakkal sexelni csak nem élveztem meg semmi más sem volt aztán rájöttem,hogy mi van.
Szómiszó.
Ha így alakulna az életem akkor mehetne a dolog.
És a fiúnak is tudnék boldog perceket okozni csak nem igazán akarnék,mert ő biztos csalodást okozna nekem és a végén mind 2en szomorúak lennénk.
Tehát inkább csak a lánnyal bonyolodnék intimebb dolgokba.
Nek kell privát.
Mikor fogod már fel hogy leszbikus azért leszbikus mert nem kér a pasikból?
De az elképzelés kedvéért:
Előbb megnézném a pár pasi tagját egy másik férfival, aztán elgondolkodnék a dolgon. Legalábbis ezt mondanám neki, aztán miután bekapta a brét kinevetném és otthagynám.
Nem tudod mi a leszbikus fogalma, ahogy a heteróét sem.
Te nem vagy heteró. Attól hogy te f@szt akarsz fogni és szøpni a leszbikusok képzeld nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!