Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok el tudtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok el tudtok képzelni egy fiú-lány párral egy hármast? Bármilyen/bármelyik verzióban? Például mindenki mindenkivel intim kapcsolatba keveredik vagy csak a két lány? F

Figyelt kérdés

2022. aug. 30. 10:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%

Eltudok képzelni bármit. De nem biztos hogy véghez is akarom vinni.

Viszont mivel nem vagyok vérleszbi azaz nem undorodok a pasiktól,és életem elején nem is tudtam,hogy mi a pályám,tudok/tudtam férfiakkal sexelni csak nem élveztem meg semmi más sem volt aztán rájöttem,hogy mi van.

Szómiszó.

Ha így alakulna az életem akkor mehetne a dolog.

És a fiúnak is tudnék boldog perceket okozni csak nem igazán akarnék,mert ő biztos csalodást okozna nekem és a végén mind 2en szomorúak lennénk.

Tehát inkább csak a lánnyal bonyolodnék intimebb dolgokba.

Nek kell privát.

2022. aug. 30. 11:22
 2/21 A kérdező kommentje:
#1: Nem küldök privátot, de mennyi idősen érzed ezt, amit most leírtál?
2022. aug. 30. 11:24
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

Mikor fogod már fel hogy leszbikus azért leszbikus mert nem kér a pasikból?

De az elképzelés kedvéért:

Előbb megnézném a pár pasi tagját egy másik férfival, aztán elgondolkodnék a dolgon. Legalábbis ezt mondanám neki, aztán miután bekapta a brét kinevetném és otthagynám.

2022. aug. 30. 12:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
És még csodálkoznak hogy egyes leszbikusok miért utálják a férfiakat...
2022. aug. 30. 12:14
 5/21 A kérdező kommentje:
#4: Erre csak azért vagyok kíváncsi, mert van olyan leszbikus ismerősöm, aki nem tudott erre egyértelmű választ adni.
2022. aug. 30. 12:20
 6/21 anonim ***** válasza:
41%
1-eske vagy kamus pasi és most egymásra veregetik a kérdezővel🤮 Vagy laza erkölcsű biszex (melyik biszex nem az?) de akkor meg mit is keres ebben a kategóriában?
2022. aug. 30. 12:20
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
Akkor az nem leszbikus te hülye pasi.
2022. aug. 30. 12:21
 8/21 A kérdező kommentje:
#7: Én hetero srác vagyok, sosem voltam másik férfival, de bakancslistán rajta van kíváncsiságból. Tudom mi a leszbikus fogalma és nem állt módomban ezzel megbántani senkit.
2022. aug. 30. 12:24
 9/21 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudod mi a leszbikus fogalma, ahogy a heteróét sem.

Te nem vagy heteró. Attól hogy te f@szt akarsz fogni és szøpni a leszbikusok képzeld nem.

2022. aug. 30. 12:35
 10/21 A kérdező kommentje:
#9: Szerintem tök normálisan tettem fel egy kérdést, úgy hogy azzal senkit sem támadtam. Nem megyek bele olyannal vitába, aki alpári módon tud csak megnyilvánulni. Részemről lezárva.
2022. aug. 30. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!