Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bensőségesebb simogatás után kezdeményeznél-e a másik felé? (leszbikus kategória)
Gondolom nem sima vállveregetésről van szó
Ha bensős a sztori akkor érzékire gondolt a kérdező
Én kezdeményeznék de várnék még vele, hogy biztos legyek a szituációban. Ha már elég biztos vagyok benne, magamhoz húzom aztán lesz ami lesz. Egyszer élünk, nem szabad félni
Igen, érzéki, vagy legalábbis érzelmesebb érintések.
Egyik esetben arc, másik esetben hát. Olyan szituációk, amikor még alig ismerjük egymást.
Ezek után kezdeményeznék
Ha ilyenek történnek, ne hagyd elveszni 😊
Nem,ez lehet túlzottan nyitott barátságos akinek mondjuk szimpi is vagyok.
Nekem ennél bensőségesebb kell.
Sőt arc simogatás akár fenyegetés is lehet...
Nem tudom miért pontoztátok le a 6-ost, teljesen egyetértek vele. Nagyon sok heteró nőtől tapasztaltam már ilyen meghitt mozdulatot. Régen mindig nagyon összezavartak vele, most már ezeket nem veszem figyelembe. Ezért ez is olyan "jel", ami jelentheti azt is, hogy tetszel neki, meg azt is, hogy simán csak bír.
Még az arcsimogatással is egyetértek. Lehet úgy is csinálni, hogy dominanciát sugározzon, és nem csak jó értelemben.
Pont így kezdődött nálam egy kapcsolat. Alig ismertük egymást de vágytunk egymás érintésére.
Ezeket kell észrevenni, meg azokat a bizonyos nézéseket. Ha látod rajta hogy teljesen baráti és nem akar "intimebben" hozzádérni, akkor az nem jel, csak szimplán baráti közeledés.
Nehéz, nagyon nehéz észrevenni azokat az apró jeleket, de ez van. Próbálkozz te is nála ugyan ezekkel az érintésekkel, hátha Ő kezdeményez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!