Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha nagyon megtetszene egy nő,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon megtetszene egy nő, érdekelne a bőrszíne és a származása?

Figyelt kérdés

Ingázó életmódot folytatok a munkám miatt, így ismertem meg egy Göteborgban egy nővel, aki azonnal nagy hatással volt rám. Gyönyörű,magas, karcsú, nagyon nőies, sikkes stílusa van, nagyon művelt, értelmes, egyszóval álomnő, viszont... Nem fehérbőrű. Behatárolhatatlan, olajos barna bőre van, hollófekete haja és világos, mogyoróbarna szeme. Azt mondta Göteborgtól nem messze, egy kissebb településen született és nőtt fel.

A svéd ismerőseimet megnyerte, és biztatnak, hogy ismerkedjek, randizzak vele. Viszont itthon mindenki lebeszél róla, mondván hogy a kultúrális különbségek ki fognak ütközni, a családja biztos nem rendezett, rossz hatással lesz rám, illegálisan van az országba és társai.

Szóval nem tudom, alapból bennem is van egy kis félsz, de vonzódom is hozzá.

2022. aug. 20. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne, nem stresszelnék ilyen dolgokon. Ha tetszik és érdekel, megismerem, aztán majd kiderül minden idővel.
2022. aug. 20. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Sem a bőrszín, sem a származás nem lehet akadály ha tetszik nekem valaki. A különböző vallás viszont nyilvánvalóan probléma lehet. A család meg ne mondja meg több ezer kilométerről milyen hatással lesz rád.
2022. aug. 20. 10:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném hogy különösebben vallásos, legálabbis nem esett szó róla. Az itthoni ismerőseim szerint tuti arab és iszlám. De a vallását meg fogom kérdezni, az nem olyan tolakodó kérdést, de a pontos származására még nem kérdeztem rá.
2022. aug. 20. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha valaki megtetszik, tőlem ausztrál benszülött vagy irokéz is lehet, nem számít.
2022. aug. 20. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
1-es jól mondja. Te meg a környezeted is csak tippelget, de ha ezt így nem tudod magadtól végiggondolni, akkor hagyd békén. Egyébként a kérdésed is kicsit furcsa. A svédek valóban nagyon világosak, a magyarok nem azok.
2022. aug. 20. 13:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Ő nyílván nem svéd származású, vagy csak félig az, nem tudom pontosan. Nem teljesen fehér ember az biztos, de az összkép az jó, barna bőrrel is szép, csinos nő.
2022. aug. 20. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Akár milyen tolakodó meg kell kérdezni,különben mások véleménye alapján fogsz párkapcsolatot szerezni/fenn tartani.

Meg ilyen alap adatok apalján lehet tovább tervezni.

Származás,bőrszìn:nagyjából mindegy. Van kivétel.

2022. aug. 20. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Itt az első számú probléma szerintem magával a bőrszínével, mármint ez tűnik ki a kérdésből. Magyarországon szokatlan az ilyesmi, itt a bűnözéssel és egyéb negatív dolgokkal azonosítjuk a más bőrszínűeket,ezért van egy belénk rögzült, társadalmi gát. Itt csak úgy tudunk elképzelni egy barna börű embert, mint aki ki akar törni a nyomorból, akinek nem őszinte a műveltsége,erkölcse, jó modora. Ez az igazság, ki kell mondani.Ez ihlette a kérdésed is .

Aztán kikerültél Svédországba, az egyik legliberálisabb európai országba és kinyílt számodra a világ. Ismerem ezt az érzést, én is éltem Londonban és New Yorkban is. Kint azt látod, hogy fehérek számára természetes hogy a színesbőrűekkel együtt élnek, és azt is, hogy a színesbőrűek nem élnek olyan elkülönülten mint pl.nálunk a romák, hanem bárhol, bármilyen magas pozícióban, bármilyen elegáns helyen, bármilyen művelt körökben összefuthatsz velük. Hamar hamar megszokod, hogy ott így mennek a dolgok, de mikor hazajössz szembesülsz vele, hogy itt még minden a régi, és arra is ferde szemmel néznek, akit kint megbecsültek.

Ez történt veled is, kint természetes volt hogy egy ápolt, szép, művelt nő megfog akkor is ha barna a bőre, a kinti barátaid biztatnak, nekik a legtermészetesebb dolog volna ha összejönnétek.

Viszont az itthoniak számara ez botrányos, az a nő céltábla, noha mivel Svédországban született egy fejlettebb, nyitottabb kultúrában nőtt fel, olyan magas életszínvonalon, olyan fejlett gazdaságban, amitől mi minimum 50 évvel le vagyunk maradva. Szóval az az igazság, hogy ha kijönnek a kultúrális különbségek abból több mint valószínű te kerülnél ki rosszabbul. És mivel Svédországba született és már felnőtt nyílván illegálisan van az ország, sőt több joga van ott lenni mint neked . Szóval arra készülj, hogy bármit csinál is ez a hölgy, a magyar ismerőseid nagy része akkor előítélettel lesz iránta és ha hazahozod meg leszel bélyegezve .Azt felejts el hogy minkenki a jó viselkedése és a megnyerő modora alapján fogja megítélni, nem,csakis a bőrszínét fogják látni.

Szóval ha ezt el tudod fogadni és túl tudsz lépni rajta csak akkor érdemes folytatnod vele az ismerkedést.

A bőrszínével kapcsolatban: Svédországban is vannak akik alapból kreolabb bőrűek, akik egzotikus származás, keveredés nélkül sötétebb bőrűek, jó példa erre Alicia Vikander svéd színésznő. Ha ismered gondolom meglepődtél rajta hogy svéd, ha nem ismered keress rá és meg fogsz lepődni. Ő nem kevert származású. Göteborgban született, a nagyszülei egy elzárt kis településről származnak Göteborg mellett. Ahogy a te hölgyed is egy kis faluban született Göteborg mellett. Vagyis lehet hogy csak ennyi a megoldás, lehet hogy tisztán svéd származású. Vagy Svésországban jelentős török és görög kissebbség él. Mikor ő született, kb.25 éve még nem volt ilyen mértékű a bevándorlás, úgyhogy nagy eséllyel török szármázásúak lehetnek a szülei. Ha több generációs svéd születésű akkor lehet hogy már a vallást is elhagyták, bár ha első generációs akkor sem játszhat nagy szerepet az életében a vallás, ha leszbikus, biszex,kíváncsi? Mert az iszlám tiltja az ilyesmit.

Az én a helyedben nem baltáznám el a lehetőséget, viszont ha úgy érted az előítéletek erősek benned akkor hagyd, mindkettőtöknek jobb lesz.

2022. aug. 22. 00:27
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

Ez most komoly? Meg mindig itt tartunk, hogy borszin meg szarmazas?

Ha tetszik az illeto (amugy nekem eleve a sotetebb szinek jonnek be) es minden klappol, akkor nem ertem a kerdest.

2022. aug. 25. 09:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy anyai ágról ténnyleg török származású, apairól pedig olasz. Anyai ágon 4., apain 2.generációs svéd állampolgár és keresztény. Viszont már tárgytalan a kérdés, mert trgnap azt írta, hogy nem akarja folytatni velem az ismerkedést.
2022. aug. 25. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!