Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak milyen dolgok szoktak megtetszeni egy fiún?
Ha külső alapján bejön egy fiú és benne lennél vele a szexben akkor abból lehet kapcsolat is vagy csak szex?
Én fiúként nem szeretem elsietni a szexet mert barátnőt szeretnék. Ha egy lány túl gyorsan benne lenne a dologban akkor mindig azt gondolom hogy nem akarja hogy a barátja legyek.
Hogy van ez pontosan lányok?
Akkor lehet belőle kapcsolat ha a külső is és a személyisége is megfog. Ha csak külsőleg tetszik akkor abból maximum szex lesz.
Attól hogy mondjuk hamar lefekszik egymással két ember és nem vár hónapokig még lehet tartós kapcsolatuk. Nem ezen múlik. Ha viszont egy pasi hosszú ideig húzza a szexet az zavaró lenne nekem.
Csak azért nem mindegy, hogy az az “egy hónapon belül” azt jelenti, hogy az első randin, vagy mondjuk három hét után. Szerintem ez sokat számít, akikkel nagyon hamar lefeküdtem, velük már nem lett komoly kapcsolat. Én kb 3 hetet szoktam várni a szexszel, ha valakivel komolyan gondolom és tényleg azzal fekszek le akár első randin, akitől többet nem is szeretnék, de mondjuk külsőre azért bejön. De nem mindenki gondolkozik így, szóval csak mert valaki hamar lefekszik veled, még lehet belőle kapcsolat, csak legyél érdeklődő és hívd el minél hamarabb újra randizni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!