Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha látok egy leszbikus part csokolozni ?
Figyelt kérdés
Akkor bennetek mi zajlik le?
Itt elsősorban azoknak a válaszára lennék kiváncsi akik nem merik fel valami és nem élnek leszbikus kapcsolatban
2022. aug. 18. 16:18
11/15 anonim válasza:
Fáj belül és elszomorít, hogy nekem még mindig nincs barátnőm. És örülök is, mert ők megtalálták egymást és fel merik vállalni bárki előtt, szóval látom a pozitív példákat.
12/15 anonim válasza:
11: Lehet azt titokban is, minek kell azt nyilvánosan tudatni.
13/15 anonim válasza:
Mivel ez még mindig nem megszokott dolog. A tobbsegunk még mindig fél, ezert ha latok egy bátor párt akik nem provokalnak, hanem tenyleg csak maguk miatt. De kinyilványitják egymas iránti szeretetuket. Ez engem meg mosolyogtat, és boldoggá tesz. Multkor egy meleg párt lattam a balatonon, nekik is nagyon orultem. A lelkem megölelte őket, es szét is puszilgatta őket.
14/15 anonim válasza:
Szarok az emberek véleményére,a pasimmal(s én is pasi vagyok) ugyanúgy szoktunk nyelves csókot adni akár hosszan az utcán..Ha a heteronak lehet,akkor nekem is lehet..Demokrácia van.
15/15 anonim válasza:
14: Demokrácia van + beteg világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!