Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evvel célozni akart csak én nem mertem lépni?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel minap megbeszéltük, hogy találkozunk, minden nap csetelüml, aztán már hiányzott a személyes találkozás. (30 km van köztünk és mindketten nyári munkázunk)
Egy parkban letelepedtünk és beszélgettünk, valahogy feljött témába a szex, meg, hogy sosem kap elég kényeztetést a pasijától stb.,majd mondta, hogy egyébként szívesen kipróbálná lánnyal. Először a csókot aztán ha neki bejön a csajozás akkor szexelne is lánnyal. Mivel én nem tudom teljesen, hogy mit is érzek, mert én is kíváncsi vagyok, nem próbáltam, de nekem is tetszik nem mertem belevágni. Aludtunk is együtt de csak filmet néztünk meg ölelkezve aludtunk. Nem volt semmi szexuális benne.
Ami lehet jobb is. Ha megpróbálnánk akkor az tönkre tenné a barátságunkat? Mert ez nem lenne több egy alkalomnál. Ráadásul mind a kettőnknek van párja.
Egyet mondj már el nekem: az oké hogy vonzödsz a nőkhöz. De a legjobb barátnőddel smárolni, szexelni??? Én pl. nem izgulok a barátaimra... Vagy egyeyeknek tök mindegy kivel b.sznak? Vonzódsz hozzá? Vagy azt hiszed hogy ha egy számodra nem vonzó lánnyal szexelsz akkor az majd jó lesz? Hát nem. De attól még lehetsz leszbikus. Csak talán olyannal kéne szexelned akihez vonzódsz
2022. aug. 17. 19:43
13/20 A kérdező kommentje:
12-es.említettem olyat, hogy nem találom vonzónak?
2022. aug. 17. 21:01
14/20 anonim válasza:
Mennyi ész van itt… az első kommentelő adta a legjobb választ.. én leszbikus vagyok. Egy hetero barátnőm meg engedte egyszer hogy kinyaljam és semmi más . Tetszett neki ennyi volt .. 5 éve volt néha fel jön és ennyi.. nem rontott és nem is lett jobb a kapcsolatunk. De ez mindenkinél máshogy alakul. Ülj le vele beszélni ha mind ketten benne vagytok teljesen akkor csináljátok meg.. lesz ami lesz. Véleményem szerint nem romlik meg egy ilyen miatt a barátság .. ha egyikőtöknek nem jó vagy mind kettőtöknek ami történik akkor abba hagyjátok és ennyi.. ezért kell előre megbeszélni hogy ha valami nem jó még sem szex közben akkor mindenképp legyen szóvá téve és akkor nem marad meg rossz emléknek és ennyi.
2022. aug. 18. 07:11
15/20 anonim válasza:
"Egy hetero barátnőm.."
Hát te sem vagy valami nagy ész.
2022. aug. 18. 09:09
16/20 anonim válasza:
Kedves 15-ös.. ugyan ..ebben a mondatban milyen kifogásolható dolgot találtál?
2022. aug. 18. 09:18
17/20 anonim válasza:
Ha én hagyom hogy leszopjon engem egy fiú, és plusz még elvezem is, akkor az már nem heteróság. Minimum biszexuális.
Egy heteroszexuális undorodik a saját nemétől.
2022. aug. 18. 09:22
18/20 anonim válasza:
#7es vagyok:
Épp arra készülsz, hogy lefeküdj egy emberrel.
Oké, először csak csókolznátok, ha az tetszik, lefekszetek. Ez nem hangzik megcsalásnak? Vagy ez csak akkor lenne megcsalás, ha egy fiú haveroddal csókoloznál? De persze, ha a barátoddal így beszéltétek meg a kapcsolatotok határait, akkor csak nyugodtan.
2022. aug. 18. 13:57
19/20 anonim válasza:
Igen viszont ha ki akarja próbálni mert érdekli nem biztos hogy nem hetero… az én barátnőm full hetero … kipróbálta jó volt neki de furcsa és mondta hogy többet inkább nem szeretné mert zavarta a tudat hogy nő csinálja. Attól hogy jó volt és nem szarul élte meg a dolgot attól nem biszex! És a leszbikusok nem undorodnak a férfiaktól. Én sem undorodom tőlük csak egyszerűen nem izgat bennünket szexuálisan! De az nem azt jelenti hogy nekünk a pasik undorítóak. Egy heteronak sem undorító a saját neme csak nem vágyik rá szexuálisan .. ennyi. A hetero barátnőm se kíván szexuálisan csak kiváncsi volt és ki próbálta. Gondolom nagy tapasztalattal írhattok. Attól hogy valaki kiváncsi és megteszi még nem lesz biszex.. csak akkor ha normálisan érezte végig magát és annyira jó volt hogy máskor is akarja majd. Viszont ő neki furcsa volt és azóta sem szeretné. Attól hogy valami jó és nem szar még nem lesz valaki más mint aki valójában. Vibrátort is kipróbálja az ember. Vagy jó neki vagy nem. Kiderül hogy utána akarja e vagy sem. Viszont a vibrátor se vonzó csak az hogy kipróbáld. Ő egy f*sz mániás nő. Fixen semmilyen hajlam nincs benne a saját neméhez. Kipróbálta nem halt bele de neki f*sz kell és ennyi . Örülök neki hogy ezt így el kell magyarázni mert nincs annyi ész hogy erre magadtól rá jöjj.
2022. aug. 18. 17:21
20/20 anonim válasza:
Egyébként megsúgom hogy a leszbikusok nagy része volt életében minimum egy férfival akár többel is a társadalmi elvárások miatt is! Én is voltam. Tudtam hogy nem vonz a teste mégis kipróbáltam mert kellett a megerősítés hogy tényleg nem szeretem a férfiakat. Nem undorodtam nem hánytam be! Nem volt rossz de jó sem igazán. Egyszerűen fel izgulni sem tudtam. Mégis meg tettem és nagyon sokan megteszik leszbikusok mert kell az igazolás! A kérdező esetében is ez van. Kiváncsi milyen lehet a saját nemével és rengeteg hetero kiváncsi és kipróbálja! A legtöbb azt mondja alapjáraton jó főleg hogy a saját nemed általában jobban tudja mit kell tenni. Viszont a másik része a lényeg. Hogy hogy élte meg közbe . Normálisnak érezte e magát és szeretné e máskor is megtenni. Itt válik el a dolog. Ha igen a válasz akkor valószínű biszex ha nem akkor egy kiváncsi hetero . Ennyi. Nagyon sokan vannak így hogy megteszik mégis csak kíváncsiság van bennük. Az én hetero barátnőm egy ujjal nem ért hozzám. Szerinted ha biszex lenne akkor nem lett volna kölcsönös a dolog? Kiváncsi volt mivel másabb ha a saját neme nyalja ki. Azt mondta teljesen más tényleg jobban tudjuk mi kell de nagyon furcsa ez miatt taszító és nem akar a saját nemével lenni. De megvolt az élmény el múlt a kíváncsiság. Csak nézz a celeb világba hány meleg él hetero kapcsolatban és fekszik le a párjával még sem vonzódik. Rengetegen vannak én ugye látom mert van meleg “radarom”. Színes a világ annyi minden van amit észre lehetne venni csak figyelni kellene 😚
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!