Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Evvel célozni akart csak én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evvel célozni akart csak én nem mertem lépni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel minap megbeszéltük, hogy találkozunk, minden nap csetelüml, aztán már hiányzott a személyes találkozás. (30 km van köztünk és mindketten nyári munkázunk)

Egy parkban letelepedtünk és beszélgettünk, valahogy feljött témába a szex, meg, hogy sosem kap elég kényeztetést a pasijától stb.,majd mondta, hogy egyébként szívesen kipróbálná lánnyal. Először a csókot aztán ha neki bejön a csajozás akkor szexelne is lánnyal. Mivel én nem tudom teljesen, hogy mit is érzek, mert én is kíváncsi vagyok, nem próbáltam, de nekem is tetszik nem mertem belevágni. Aludtunk is együtt de csak filmet néztünk meg ölelkezve aludtunk. Nem volt semmi szexuális benne.

Ami lehet jobb is. Ha megpróbálnánk akkor az tönkre tenné a barátságunkat? Mert ez nem lenne több egy alkalomnál. Ráadásul mind a kettőnknek van párja.

Legközelebbi alkalommal rákellene mozdulnom?

18l

2022. aug. 16. 21:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon érdekes kérdés és nehéz is. Az a baj, hogy nyilván senki sem tudja mit vált ki a mádikból a dolog. Ezt csak azután derülhet ki, ha megtettétek.
2022. aug. 16. 21:43
 2/20 anonim ***** válasza:
29%
Sokan éltek már le boldog, teljes életet e nélkül is.
2022. aug. 16. 22:36
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Próbáljátok ki, abból kiderül... én már vén szar vagyok, sajnálom, hogy kihagyás dolgokat... 70
2022. aug. 16. 22:46
 4/20 anonim ***** válasza:
12%
kihagytam, na
2022. aug. 16. 22:47
 5/20 anonim ***** válasza:
75%
Ne hagyd ki!
2022. aug. 16. 23:51
 6/20 anonim ***** válasza:
75%

Én egyszer lefeküdtem a legjobb barátnőmmel úgy, hogy mindkettőnknek volt barátja akkor. Csak ki akartuk próbálni. A baráti kapcsolatunk nem romlott meg. Soha többet nem csináltuk.

Szóval én azt javaslom hogy beszélgessetek erről a kíváncsiságról előtte sokat. És igen ez egy jel volt. Én sem ismerem fel őket az esetek nagy részében de ezt már megtanultam. Ami konkrét az konkrét

2022. aug. 17. 09:48
 7/20 anonim ***** válasza:
43%
Most tényleg megcsalnád a partneredet, mert kíváncsi vagy?
2022. aug. 17. 10:50
 8/20 anonim ***** válasza:
20%
Minden lányban ott lapul a leszbikus hajlam. Csak elő kell hozni.
2022. aug. 17. 13:11
 9/20 anonim ***** válasza:
38%
Minden fiúban ott lapul a meleg hajlam. Csak elő kell hozni.
2022. aug. 17. 14:02
 10/20 A kérdező kommentje:
7-es az megcsalás, ha megcsókolom a legjobb barátnőm? Végül is egymás után eszünk iszunk, szerintem nem sokkal erősebb tény.
2022. aug. 17. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!