Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Thai masszázs joni befejezéssel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thai masszázs joni befejezéssel?

Figyelt kérdés
Hallottam róla, hogy egyes szalonokban a lányok felajánlják a befejezést a pasiknak miután átfordultak. Sokszor szándékosan izgatják is őket, hogy merevedés legyen. Kérdés, ha ezekhez a thai masszőrökhöz nőként elmegyek velem is ezt fogják vagy ezt csak pasikkal csinálják meg? Van nőként erről valakinek tapasztalata?

2022. aug. 15. 06:57
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Van ilyen. De előre meg kell beszélni mit szeretnél, és akkor ahhoz a lányhoz raknak aki vállalja.
2022. aug. 15. 07:26
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

A Thai és Jóni nem említhető egy lapon!

A Jóni a szentéj a vagina!

2022. aug. 15. 09:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó thai masszázs után nem kívánod a szexet. Ha eleve ez a cél, akkor valami relax masszázs kell előtte. De amúgy nőként nem tudom elképzelni, hogy élvezzem, ahogy egy random nő, aki lehet nem is tetszik, megpróbáljon élvezésig simogatni, unott pofával. Mert ugye ez nem egy kölcsönös dolog. Ő nem lesz felizgulva.
2022. aug. 15. 13:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen. De valóban kell hozzá a hangulat,meg a jó masszázs. Voltam olyan helyen ahová többé nem megyek,borzasztó volt. Na az a lány ne mahináljon körülőttem többet.

És volt olyan akiben majdnam szerelmes lettem. Nem túl szép de látszott rajta,hogy imádja amit csinál. A falon mindenféle maszázs oklevél. Most is tanul valami változatot. Kérdezett,figyelte a rekcioimat,stb.

Szóval kereseninkell de lehet találni.

2022. aug. 16. 07:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, de kell a kölcsönös szimpátia is
2022. aug. 16. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
A prostitúció nem illegális? Adnék én többet is, de elborzaszt, hagy valaki pénzt kérjen tőlem, vagy én kérjek ezért pénzt.
2022. aug. 20. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem illegális.

Azaz védett területen kìvűl lehet.

A striciség illegális.

A masszázs erotikus (joni/lingnam) levezetéssel semmilyen formában nem illegális.

2022. aug. 20. 14:23
 8/10 Kilincs ***** válasza:
78%

A pesti massage houseban vannak lányok, akik vállalnak jóni masszázst. Én többször is voltam, de nem a happy end miatt. Blokkoldásra használják első sorban.

Amúgy sem tudnék elélvezni csak úgy, mert hozzám ért egy nő.

De a hölgyek szépek, kedvesek és profik többféle masszázs típusban.

Neten is hirdeti magát pár jóni masszőr. Nézz körbe.

De nem a legolcsóbb hobbi🤭

30-50e egy alkalom.

2022. aug. 22. 08:59
 9/10 Szende-lány ***** válasza:
4-es ezt olyan szépen írtad! Igaz a válaszod már 2022 -es ma meg 2024 van így ki tudja mikor olvasod az írásomat. De én kíváncsi lennék, hogy elmentél e hozzá azóta? Vagy ez csak egyszeri alkalom volt?
2024. márc. 3. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:

4 vagyok.

Mivel jó élmény volt, voltam nála többször és még leszek is ha folytatja a "praxist".

2024. márc. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!