Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Akkor is kinyalnád a partnered...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is kinyalnád a partnered ha ő nem viszonozza szinte sose?

Figyelt kérdés

Én szívesen csinálom,de néha azért én is szeretném kapni az orált.

Nem egyéjszakásra gondolok,hanem párkapcsolatra.

A kérdés leszbikus kapcsolatra vonatkozik ,de igazából írhat bárki

2022. aug. 13. 14:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem érte valami szexuális trauma korábban?
2022. aug. 14. 15:51
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla,előttem sráccal volt,de nem volt orál.És csak egyszer feküdtek le,az se tartott sokáig.
2022. aug. 14. 15:53
 23/26 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
89%
Nekem nem a szex egy kapcsolat alapja, mert az önmagában édes kevés a boldogsághoz, én egy aszexuális nővel is összejönnék, úgyhogy egyáltalán nem zavarna, ha a párom nem viszonozná az orális kényeztetést, ha tudnám, hogy nem azért van, mert nem szeret.
2022. aug. 15. 00:21
 24/26 A kérdező kommentje:
Ohh ez aranyos
2022. aug. 15. 10:45
 25/26 anonim ***** válasza:
75%

Nem.

Egy ideig elmegy,de vannak igényeim amiket ha nem kapokmeg akkor igazából elkell gondolkodni,hogy biztos egy ilyen egyoldalu dolgot akarok kapcsolatnak?

Volt ilyenben részem,és igen a 3kör után meguntam,hogy csak a kezével szeret.

2022. aug. 15. 15:57
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Páromnak én is nehezebben tudom viszonozni. Nem azért, mert nem szeretném, hanem hülyén érzem magam és feszültnek. Igazából azt se szeretem annyira, ha ő csinálja nekem. Érzésre valóban jó,de egyben szégyellem is magam, hogy "kiszolgáltatott" helyzetben vagyok.
2022. aug. 15. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!