Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a fiúsabb lányok?
Figyelt kérdés
Nem a kopaszra borotvált tetkós macsóskodókra gondolok, hanem a sportosabb, izmosabb, viselkedésben és érdeklődési körben inkább fiúsabb lányokra, sportosabb öltözékben.2022. aug. 8. 20:39
4/19 anonim válasza:
Ha igényes és add magára (tiszta, jól öltözött) persze
5/19 anonim válasza:
Nem. Sosem értettem, ha leszbikus vagy gondolom nőiességre vágysz…
6/19 A kérdező kommentje:
#5 Én igen, de gondolom a lányosabb leszbikusok nem... de javíts ki ha tévedek!:) köszi szépen a válaszodat!:)
2022. aug. 8. 21:30
7/19 anonim válasza:
A sportosabb alkat, öltözék tetszik egy lányon.
Egyébként ezt a "fiús érdeklődésű" dolgot nem annyira értem. Ha nagyon mérnöki, műszaki, reál ember, akkor nem fogunk kijönni annyira, mert én inkább vagyok művész, filózós beállítottságú.
8/19 anonim válasza:
Sosem tudtam belőni, mi számít fiúsnak vagy lányosnak. Úgy tűnik, az internalizált nemi sztereotípiák nem mosták át eléggé az agyamat. Valahányszor fiús lányokról meg lányos lányokról beszélnek itt akár külsőben, akár érdeklődési körben, akár személyiségben, azt sem tudom meghatározni, én melyik lennék.
9/19 EgyCseppaTengerből válasza:
Én a nőies nőket szeretem, de szexinek tartok pasisabb ruhát is egy nőn, ha nem társul hozzá férfias külső. :)
6-os válaszra: Nem csak a fiús lányok szeretik a nőies csajokat. :)
10/19 anonim válasza:
#6 bocsi hogy cáfollak de én nőies vagyok és jobban bejönnek a nőies lányok. Bár a fiúsabb rövidebb hajúk is szóba jöhetnek csak elsősorban nem ők vonzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!