Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek biszex barátnője van?
Akinek "fáj a szíve" mert nem tud nőként "megdugni" egy másik nőt, az nem bizti, hogy leszbikus, tarnsz hajlamok is befigyelhetnek csak szólók.
És biszex nőként mondom (a kérdező tuti férfi), épp azért vagyok biszex, mert a nők is vonzanak. Mégpedig úgy ahogy vannak, farok nélkül. Ha együtt vagyok egy nővel az azért van mert megfogott valami a nőiességében. Ha nőként "meg tudna dugni", akkor nem vonzódnék hozzá, ilyen egyszerű.
Biszex nőként hozzászólnék. Ha nem lenne elég az amit a barátnőm tud nyújtani, akkor nem lennénk együtt.
De pont azért vagyok vele mert szeretem és nem mellesleg fantasztikus a szex.
Nem vagyok férfi. Lehet inkább lennék is az..
Elkeseredett leszbikus vagyok akinek a biszexuális barátnőjének hiányzik a f@rok. Lehet aztan tenyleg csak a kapcsolatunkkal van a baj.
Ahha. Hát figyelj, sok minden hiányozhat egy kapcsolatban (mi 7 éve együtt vagyunk, tapasztalat), de az nem feltétlen jelenti azt, hogy az ember eldobná érte a kapcsolatát. Nincs két egyforma ember, az egyikben ez a jó, a másikban az. Ha ő valóban szeret téged, akkor úgy fogad el, ahogy vagy. A farkat meg pont tök jól lehet pótolni játékszerekkel.
Ha esetleg ezt nem te képzeled be, és ő tényleg annyira hiányolja, hogy problémázik rajta, akkor viszont sajnos tényleg a kapcsolattal van a baj. Le kell ülni megbeszélni, mert ez esetben nem a testrész hiánya az igazi probléma.
Ha ez tényleg igaz (bár kétlem, szerintem csak a kérdező egy csávó, aki szerint varázsceruzája van és ezt ilyen rafinált módon igyekszik szuggerálni), akkor egyszerűen ki kell dobni és keresni kell egy másik nőt, aki nem biszex, hanem leszbi.
Aztán ha valaki leírja hogy nem kezdene biszexekkel akkor szétszedik, hogy "hátdemérnem", hát ezért.
Én biszex vagyok, két lány után most van egy férfi az életemben, akivel komoly a kapcsolatunk. A párom maximálisan heteró.
Mondok valami meglepőt. 70% - 30%.
30%-ban van nálunk fixen pénisszel való behatolásos szex. És nem én találtam ki, hogy így legyen. Így alakult köztünk, mert sokszor izgalmasabb és erotikusabb a leszbiszex egy fiúval, mint a sztenderd heterószex.
Én sose éreztem ilyent lányok mellett, hogy de megdugnám és ők sem mellettem. Mert amúgy megdugtuk egymást péló nélkül is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!