Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sztereotipia az, hogy a leszbikusok szeretik a macskákat?
Figyelt kérdés
Én mondjuk kutyás vagyok és amúgy minden állatot kedvelek, így a cicákat is, de nem jobban mint egy tengerimalacot pl2022. júl. 28. 10:00
11/17 anonim válasza:
Kutyas vagyok, nem szeretem a macskakat.
12/17 anonim válasza:
Macskás vagyok, szeretem a kutyákat is de csak a nagyokat. A kicsiktől rosszul vagyok, ez van.
Egy macskát szebbnek tartok külsőre is, belsőre is jobban tetszik a személyisége. Illetve nem kell naponta többször sétáltatni ha esik, ha 60 fok van... Volt amúgy kutyám is és imádtam, igaz akkor még olyan volt a munkám, az életvitelem, hogy több időm volt rá. Ha lesz kertem, lesz kutyám is.
De a cica, az cica!
13/17 anonim válasza:
Csatlakozom az alpakáshoz kiakasztani a rendszert, én lovas vagyok.
14/17 anonim válasza:
13-as FOGJUNK ÖSSZE és HACKELJÜK meg.
(az alpakás válaszoló)
15/17 anonim válasza:
14. A galaxist mint abban a youtube reklámban? 0.0
(Nem a 13.vagyok, csak ezt el akartam sütni. Bocsi :c)
16/17 anonim válasza:
15. nem tudom sajnos, reklamblokkolós a youtube-om és nem láttam még egyszer sem:cc
17/17 anonim válasza:
Na jó én a cicákat meg kutyákat is imádom de ezek után alpakás leszek!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!