Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sztereotipia az, hogy a leszbikusok szeretik a macskákat?
Figyelt kérdés
Én mondjuk kutyás vagyok és amúgy minden állatot kedvelek, így a cicákat is, de nem jobban mint egy tengerimalacot pl2022. júl. 28. 10:00
1/17 anonim válasza:
Hát, talán a többségünk cicás. Én is inkább cicás vagyok :D Semmi bajom a kutyikkal, nagyon szeretem őket is, de egy cica az cica :D
Amúgy én erről most hallok először XD
4/17 anonim válasza:
Akkor én kilógok a sorból, mert nekem kutyám van.
5/17 anonim válasza:
De a kutyákat is szeretem amúgy:D
6/17 anonim válasza:
#1 vagyok #4 nekem is van kutyim, meg nyuszim, meg halaim meg rákjaim a cicák mellett, és őket ugyanúgy szeretem. De ha elém állítanak egy random kutyát és egy random cicát akkor a cicát választanám :D
7/17 anonim válasza:
én alpakás vagyok, olyankor kiakad a rendszer?
8/17 anonim válasza:
Általánosságban az a sztereotípia szexuális orientációtól függetlenül, hogy a nők szeretik a macskákat.
9/17 anonim válasza:
Nekem teknőseim vannak, és valamikor az életem során szeretnék egy házi baglyot vagy papagájt.
De ha a cica és a kutya között kéne választanom, én is inkább cicás lennék ^^
10/17 anonim válasza:
6, velem is így van #3 #5 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!