Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan leszbikus pár, akinél az egyik félnek van gyereke(i)? Hogy álltok a gyerekhez? Jól kijöttök vele?
De magyarországon?
Gondolom ha felmerül olyan, hogy elvetted apát tőlem a gyerek részéről, akkor legtöbb esetben idehaza van apa nemde?
Nézd behunyom a szemem és nem gondolok arra hogy ferfivel vagyok.
Társadalmi/ családi nyomás hatására férfivel vagyok...egy darabig.
Mesterséges megtermékenyités.
Örökbe fogadás egyedül álloként.(régen)
Béranya.
Azért vannak leherőségek.
Persze a hazai jogi háttér akadályozó tényező,de engem egy állam ne akadályozon meg abba hogy anya legyek. Megyek máshová ha kell.
Behunyod a szemed és akkor mindegy kivel fekszel le? Nekem ez magas...
Mellesleg sok pasi le se fekszik nővel gumi nélkül. Már a normálisabbja, akkor... mégis kivel kell ágyba kerülni és hányszor, hogy teherbeess?
Érdekes dolgok ezek :)
Nem mindegy,de nem látom a pasis arcát.
Nem feltétlenül kell 1éjszakásokban "keresni" az apát.
Komolyabb kapcsolat kell hozzá,ott már nem gumiznak az emberek.
Aztán ha megvan a baba akkor közlöd,hogy amúgy a lányokat szereted és pá. Mint Nixon (az elsőnél)
Te képes lennél megtenni egy férfival azt, hogy kihasználod? Azért őket sem kell állatnak nézni... Az a kisbaba az övé, a gyermeke...
Mennyire beteg emberek vannak itt te jó ég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!