Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem akar komoly kapcsoltatot senki aki leszbikus?
Figyelt kérdés
Nagyon sok a komolytalan ember aki leszbikus es csak kalandra vágyik, mi van a világgal? Ilyen komolytalanok lennének az emberek?2022. júl. 16. 00:19
1/10 anonim válasza:
Egyszerűen csak a szexualításukat élik meg a "leszbikusságban" Spirituálisan jóval kevesebb lány van, aki valóban a saját nemét részesíti előnyben lélekben is. Így nehezebb is így társat találni. Kitartást és sok szerencsét kívánok!
2/10 anonim válasza:
Fura. Én ezen az oldalon meg szinte csak olyanokat látok többnyire, akik egy végtelenített naplementében andalgásként képzelik el az életet. xD Az-az igazán ritka, aki két lábbal áll a földön, és nem gondolja úgy, hogy akár fel is kötheti magát, ha nem találja meg a sors és a kicsi zöld manók által neki rendeltetett Nagy Őt, mert az ő olvasatában élet egyetlen célja és értelme a nyálas, tocsogós, cukorszirupos szerelem. Aki nagyon látványosan hirdeti, hogy kalandozni akar, az jórészt nem is nő szokott lenni.
3/10 anonim válasza:
Talán csak veled nem akarnak, mert én azt tapasztalom, a többség nem kalandozni akar, hanem kapcsolatot. El kéne gondolkodni kérdező, hogy a hiba esetleg nem mindenki másban van, hanem benned.
4/10 anonim válasza:
Fárasztanak ezek a "miért akar vagy miért nem akar senki.." jellegű kérdések..
Én akarok komoly kapcsolatot és leszbikus vagyok.
BUMM
Megdöntöttem a világképed.
5/10 anonim válasza:
Nem könnyebb azt mondani hogy mindenki csélcsap, mint elgondolkodni, ŐT miért nem tudja komolyan venni senki?
6/10 anonim válasza:
Én is szeretnék komoly kapcsolatot leszbi létemre. Bocsi..
7/10 EgyCseppaTengerből válasza:
Azt nem tudom, hogy te miért ilyenekre bukkansz, de én is leszbikus vagyok és komoly kapcsolatra vágyom.
Ne felejtsük el, hogy a "Nem vágyom most komoly kapcsolatra." sokszor csak lekoptató szöveg. Talán veled nem akarnak. Na meg ha ez a tapasztalat itt ért téged, akkor azt is tartsd észben, hogy itt a legtöbb ember, aki nőnek adja ki magát, valójában férfi.
8/10 anonim válasza:
Én is komoly kapcsolatra vàgyom. De amúgy igen, nehezebb komolyat keresni, én pl alig találok.
9/10 anonim válasza:
Ez sokszor csak lekoptató szöveg. Nem akarom megbántani az illetőt, de a sima nemet nem érti.
10/10 anonim válasza:
Talàn jobban jàrsz,ha te sem akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!