Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszíthetem így a szüzességemet?
Most lett először párom. Még szűz vagyok, és nem tudom, hogy ha a párom kézzel kényeztet, akkor elveszíthetem a szüzességemet?
Ha ujjazni akar, akkor vérezni fogok?
Nem minden lány vérzik ilyenkor, ezt egyénenként nem lehet megmondani előre.
Lehet semmi, lehet pár csepp, vagy lehet ennél komolyabb is.
A youtube link, amit az ötös küldött nagyon hasznos,nézd meg!:)
Egyébként meg röviden: a szüzesség elvesztése nem pár csepp vérrel egyenlő. Maga a szüzesség is igazából csak egy kitalált baromság. Nem szakad át a szűzhártyád, mert nem zárt, eleve van rajta lyuk/rés.(gondolj csak bele, hogyan menstruàlnàl ha zárt lenne) Tágulni persze idővel tud, hisz egy rugalmas szövetről beszélünk. Ettől függetlenül persze előfordulhat vérzés, de ha a partnered odafigyel rád, tekintettel van arra, hogy neked ez lesz az első és finoman csinálja, akkor valószínűleg egy csepp vér nem lesz. Ja és természetesen teljesen mindegy hogyan nyúl majd hozzád a lány (csiklódat izgatja kézzel, ujjaz, nyal stb.), neked az lesz az első szexuális együttléted, azaz elveszted a szüzességed. De egyébként ennek a szüzesség témának tényleg nem kell nagy feneket keríteni.
Nem vérzik mindenki, a szűzhártya egy bizonyos életkor után már spontán átszakadt mozgás közben.
Nézd meg az #5-ös videót (ma a termékenységtudatos fogamzásgátlás csak egy hókuszpókusz, de a szűzhártyáról szóló rész nagyjából objektív).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!