Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbácirol szeretnék kérdezni párnával hogy kell? régebben csináltam a párnával de semmit nem éreztem
Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 17:36
1/6 A kérdező kommentje:
lehet tőle orgazmusom?
2022. júl. 4. 17:37
2/6 anonim válasza:
Gyerekzár van a neten? Keress rá úgy, hogy “pillow humping”.
Tök egyszerű, egy jó masszív párnát beszuszakolsz a lábaid közé és hozzádörzsölöd a csiklód, mintha lovagolnál
3/6 anonim válasza:
Amúgy csak kíváncsiságból...miért épp leszbikus kérdés?
Egyébként igen, nagy párna, térdelj fölé és dörzsöld hozzá.
4/6 anonim válasza:
Én gyakran masztizom így, és nagyon jókat szoktam élvezni.
Jó erős párna, én mondjuk szoktam rátenni egy törölközőt is, és dörzsölöm hozzá a csiklóm, lovagló mozdulatokkal. Kicsit széthúzom előtte a nagyajkaimat, hogy teljes mértékben hozzáérjen mindenem a párnához
5/6 anonim válasza:
Ha kicsi vagy elbújós a csikló, akkor lehet nehezebben tudod úgy odadörzsölni, hogy érezz is valamit. Szerintem csináld úgy, ahogy az első válaszoló. Húzd szét egy kicsit a nagyajkakat vagy húzd kicsit fel a bőrt rajta.
6/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy hason fekszem, beteszem a párnát a puncim alá, és néha a kezemet is a párna alá hogy keményebb legyen a felület és nyomom a csiklómhoz és úgy mozgok rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!