Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Nektek működik a "gaydar"-otok?
Bocsánat, hogy nem érintettként írok, de ilyen nincs!
Még heteroszexuálisként is nehéz felmérni, hogy melyik férfi vonzódik hozzám, úgy is, hogy nem tekintetet kell keresni, hanem a viszonyulást, párbeszédet.
Aki a saját neméhez vonzódik, az még inkább visszafogott, nem rakja ezt ki az ablakba. Ha nem beszélgettek, sosem fog kiderülni a nyitottsága nézésből.
Egy csomó esetben jöttem rá, hogy valaki vonzódik a nőkhöz (is). Igazából ahol utólag kiderült az, hogy kihez vonzódik, mindig eltaláltam, de vannak olyanok akikről nem derült ki semmi (a "random láttam az utcán"-t leszámítva ez kb. 2 ember), szóval nem biztos, hogy mindig működik. Igazából fogalmam sincs, hogy miből jövök rá, csak ilyen érzés szintjén van jelen. De volt több olyan is akiről azt hittem, hogy férje van (de csak volt, és most barátnője van) és akkor is volt bennem egy ilyen érzés és később megtudtam, hogy már évek óta csajjal van.
Olyannal mondjuk még nem találkoztam, akiről azt éreztem volna, hogy hozzám vonzódik, valószínűleg ezt nem is tudnám megmondani, de én úgy értelmeztem, hogy nem is erről szól a kérdés.
Nézésből könnyű felismerni, egyszerűen látod hogy máshogy néz arra aki bejön neki. Végigméri, utánanéz, hosszú szemkontaktus stb.
Nyilván vannak külsőre is árulkodó jelek, de egy nőiesebb nőről nehezebb megállapítani.
Összeségében működik nálam a dolog, de tény hogy kellett ehhez az évek tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!