Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan netflixes (!) filmet, de inkább sorozatot amiben leszbikus/meleg szál van?
Figyelt kérdés
Mint pl a fülig beléd zúgtam
Szerelem vagy kötelesség
Jól érzem magam
Az első áldozat
Valaki tud esetleg még hasonlót? Köszi
2022. jún. 22. 21:02
11/19 anonim válasza:
Te, én meg ő (ha nem zavar hogy a polikapcsolat viszontakságairól szól)
Ahol kettőnek van hely... (több szálon futó film, tele szexjelenettel)
13/19 anonim válasza:
Hiába pontozták le azt aki azt monda hogy az összes, igaza van. Nekem pl. a Star Trek Discovery meleg párja a kedvencem. Ellenben a Másik élet meleg pasijaitól rosszul voltam, annyira két lábon járó közhelyek, élen a rúzsozott "szépfiúval". A Hale Berry féle megsebezve szintén röhej, annyira erőltetett és logikátlan volt beletenni a leszbikus szexet..
14/19 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit :) köszi az eddigi válaszokat.
Btw valami olyasmit olvastam hogy abban a filmben/ soriban amiben nincs meleg szál, nem kaphat mittudoménmilyen díjat. Aztán ebből hogy mi igaz nemtudom
2022. jún. 23. 12:12
15/19 anonim válasza:
Talán az I am not okay with this (ez így nem ok).
Habár itt nem jön össze a kapcsolat.
17/19 anonim válasza:
A Heartstopper nagyon cuki.
Két srácról szól, de a háttérben van egy leszbikus pár és egy heteró pár ahol a lány transz.
De az egész sorozat olyan szívszorítóan kedves, és jó vége van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!