Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex egy nagyon félénk barátnővel? (LESZBIKUS KATEGÓRIA)
(Mindenekelőtt elnézést a kérdés nyersségéért, csak az oldal akadékoskodott szinte minden ragozással.)
Tehát, ha odakerül a sor, hogy lekerülnek a ruhák, azt tapasztalnátok, hogy pirulva somolyog, a szája elé teszi a kezét, a másik kezével a melleit takarja, meg összehúzza a lábait, persze ugyanakkor egyértelműen élvezi az együttléteket, csak ezekkel a "reakcióival", mert értelemszerűen utána elveszi a kezeit és a vágyairól is szeret beszélni, de azokat mindig úgy adja a tudtotokra, hogy egészen közel hajolva a fületekbe súgja.
Ezeken kívül még talán megemlíthetem, hogy:
-ugyancsak pirulva bevallja, hogy szereti, ha becézgeted, például angyalnak nevezed őt.
-Néhány együttlét után közli, hogy szereti, ha a falnak nyomod őt, ölbe kapod, letepered őt az ágyra
-A szégyenlőségét próbálná ellensúlyozni például olyanokkal, hogy bár ügyetlenül, de táncolna neked, vagy egy szál törölközőbe csavarja magát, és amikor benyitsz, azt rebegi, hogy "szeresd az angyalodat"!
Elriasztana, vagy tetszene? Mit szólnátok mindehhez? A igyekezetéhez, hogy a maga módján ő is csábítgat egy kicsit. Egyébként meg nagyon romantikus típus is és még egyszer írom, az érződék rajta, hogy a szégyenlőssége ellenére élvezi az együttléteket.
Nem lenne úgy nehéz a szex?
2 óra lenne csak a meztelenre vetkőzés 😅
Nos, a homofóbokat, meg a kétkedőket inkább nem is minősítem...
Az egy-két értelmes válaszolónak köszönöm a véleményét, még azt is, amelyiket a leírt típus taszítana, hiszen ez is egy épkézláb vélemény.
Viszont! Valamelyikőtök szöget ütött a fejembe, miszerint csak mímeli a félénkséget. Erre a lehetőségre nem is gondoltam. Lehet, hogy az orromnál fogva vagyok vezetve?
Őszintén, nekem szekunder szégyenérzetem lenne. Ezen a ponton lövésem sincs, melyik (valós) kultúrában állná ez meg a helyét. Legalábbis melyikben nem dönti porba a partnered libidóját.
Szexre szerintem kétféleképpen tehetsz szert, 1) felnősz végre 2) körbeveszed magad ugyanilyen weeb-ekkel.
Nem olyan mértékű félénkségre gondoltam azért :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!