Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha felizgulok magamra? 22/L
Figyelt kérdés
Nem tudok úgy tükör előtt állni (főleg, ha mondjuk bikiniben vagyok), hogy ne nedvesedjek be. Ez veletek is előfordult már?2022. jún. 15. 15:44
2/11 anonim válasza:
Nem gondolsz olyan dolgokra amire beindulsz, ha magadra nezel? Sokat szoktal masztizni az is lehet az oka. De valoszinu tul jo tested van akkor.
3/11 anonim válasza:
Ha olyan jó csaj vagy akkor én is felizgulnék - főleg ha bikini nélkül lennél 😂
Amúgy a kérdésednek nincs túl sok köze a biszexualitáshoz / leszbikus viszonyokhoz. Teljesen más pszichés okai vannak, heteróknál, férfiaknál, nőknél egyaránt előfordulhat.
4/11 anonim válasza:
Ezt mas notol is hallottam már. Hogy normalis e azt nem tudom. De ha nem...akkor is inkabb ez legyen az ember nyomora mintsem, hogy utalja magat.
5/11 anonim válasza:
Gyanúsan sok a 22/L megjelölés mostanában a rövid, lényegretörő szexuális kérdéseknél... Én csak remélni tudom, hogy mindegyik kérdező valóban lány (abban az esetben visszaírnak a privátra)
6/11 anonim válasza:
#7 visszaírnak és a pélód felől fognak érdeklődni, de attól még nem lányok 😂
7/11 anonim válasza:
Velem is szokott ilyen lenni
19l
9/11 anonim válasza:
Ezt autoszexuálisnak hívják amikor saját magadhoz vonzódsz. Btw a nyálcsorgató közönségnek jelezném, ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy az illető hogy néz ki és hogy mennyire “jó nő” a társadalmi standard szerint. Normálisnak normális, olyan értelemben, hogy ettől még nincs baj veled, de amúgy szerintem meglehetősen ritka, legalábbis ritkább mint az egyéb szexuális irányultságok.
10/11 anonim válasza:
Kérdező, kicsit nárcisztikus a személyiséged, de ennyi belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!