Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan kell lányokat felszedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell lányokat felszedni lányként?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben rájöttem, hogy érdekelnek a lányok. Tinderen próbálkoztam, de igazából nem merek rájuk írni, mert nem tudom, hogy mit is írhatnék😅 tippek jó csajozós dumához?

23/L

2022. jún. 10. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
ők nem írnak rád?
2022. jún. 10. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Hát márpedig valakinek meg kell tennie az első lépést... húzd jobbra és kész, ha már van rutinja a Tinderes ismerkedésben akkor úgyis ír valamit.

Nem "felszedni" kell hanem kommunikálni, normálisan, értelmesen a többi úgyis alakul ha van szimpátia.

2022. jún. 10. 22:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy-kettő volt aki rám írt, de pár mondatnál tovább sose jutottunk.
2022. jún. 10. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

En azt gondolom (ferfikent) hogy kb mint minden mas esetben. Nyilvan most csak a biszex/leszbikus kapcsolatra nyitott lanyokra gondolok. Ha valaki mereven heteroszex akkor azt kb nulla esellyel.

Szoval aki meg nyitott ra ott ugy gondolom pont ugyanugy a nyitottsag, a vonzalom a kemia az erzelmek kellenek hogy meglegyenek. Ez szerintem nem alapvetoen iranyultsag fuggo.... bar biztos kisebb eltetesek vannak.

2022. jún. 10. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es, heteró lánynál nem is próbálkoznék😅 viszont nem tudom, hogy működik ez, eddig nem próbáltam senkit felszedni, csak férfiakkal voltam, és ők udvaroltak nekem, nem fordítva😅
2022. jún. 11. 03:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt amikor csajoztam, leírtam hogy szimpi volt a válasza (ha olyan volt a kérdés) vagy igen szeretnék ismerkedni. Akkor elkezdtünk beszélni, és ha pár levélvátás után avagy 3 nap múlva legkésőbb nem másik platformon voltunk, akkor az halott ügy volt a szememben.
2022. jún. 11. 07:09
 7/8 anonim ***** válasza:
30%
Lehajolsz értük, azt'felszeded. Ha magas, akkor meg leszeded.
2022. jún. 11. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
attól függ szerintem, hogy alaposabban megszeretnéd-e ismerni az illetőt vagy egyből ágyba menni vele.elyik a kettő közül, ha publikus adat?
2022. jún. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!