Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell lányokat felszedni lányként?
Az utóbbi időben rájöttem, hogy érdekelnek a lányok. Tinderen próbálkoztam, de igazából nem merek rájuk írni, mert nem tudom, hogy mit is írhatnék😅 tippek jó csajozós dumához?
23/L
Hát márpedig valakinek meg kell tennie az első lépést... húzd jobbra és kész, ha már van rutinja a Tinderes ismerkedésben akkor úgyis ír valamit.
Nem "felszedni" kell hanem kommunikálni, normálisan, értelmesen a többi úgyis alakul ha van szimpátia.
En azt gondolom (ferfikent) hogy kb mint minden mas esetben. Nyilvan most csak a biszex/leszbikus kapcsolatra nyitott lanyokra gondolok. Ha valaki mereven heteroszex akkor azt kb nulla esellyel.
Szoval aki meg nyitott ra ott ugy gondolom pont ugyanugy a nyitottsag, a vonzalom a kemia az erzelmek kellenek hogy meglegyenek. Ez szerintem nem alapvetoen iranyultsag fuggo.... bar biztos kisebb eltetesek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!