Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az inkább férfiasnak számító szokás, stílusjegy stb. amit kedvelsz a lányokon? Vagy amit éppen nem?
én pl. szeretem
> a bomber- vagy baseball dzsekit lányon
> ha bújhatok egy lányhoz, tehát örömmel "nagykifliskedik" nekem
Nekem például nagyon bejönnek az ilyen tradicionálisan férfias business-outfitek, (zakó, öltöny) de egy kis feminin részlettel, például egy feltűnőbb rúzzsal vagy ékszerekkel. Az is vonzó, ha egy lány ért a műszaki dolgokhoz meg az informatikához, vagy küzdősportol.
Bi lány vagyok, és igazából mindkét nemnél nagyon vonzónak tartom, ha a külsejükben, vagy az érdeklődésükben van valami, amit tipikusan inkább a másik nemmel azonosítanánk. Egy kis érdekességet visz a megjelenésbe és a személyiségbe, és it's the best of both worlds :) Fiúkban is szeretem, ha szeretnek sütni-főzni például, bár manapság szerencsére ezek a sztereotípiák, hogy a márpedig a konyha az a nő helye, kihalóban vannak.
Nekem nagyon bejön egy csajon a fültagitó, tetoválás, Unisex parfüm, ami nem az a tipikus pasis, de nem is az a full édes csajos. Szintén imádom a baseball sapit, farmer dzsekit, vagányabb nyaklánc, karkötő.
Vonz az is ha valamit sportol, pláne ha az ilyen kicsit extrémebb, mint pl a gördeszka, vagy BMX. Szerintem irtó szexi. Meg ha nem ez a kis nyámnyila, hanem szívós a csaj.
A nyakkendőtől meg egyenes megőrülök :D
25 L bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!