Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Romantika és Realizmus stílusj...

Romantika és Realizmus stílusjegyei?

Figyelt kérdés

A feladat a következő:

Készíts összehasonlító táblázatot a Romantika és a Realizmus stílusjegyeiről!

Ezt mégis hogyan értelmezzem? Hogyan kezdjek neki?

Gimnázium 10. évfolyam.

(Sosem voltam jó Humán tantárgyakból, mindig a Reál tantárgyak voltak au erősségeim, úgyhogy légyszíves ne ítéljetek el) Ha tudnátok nekem segíteni ebben a feladatban azt nagyon megköszönném!

Előre is köszi!

2020. márc. 20. 12:20
 1/10 October15 ***** válasza:
18%

Remek.

Ez esetben: Ro és Re nem részhalmazai egymásnak, nincs közös metszetük, az Re összes eleme reciproka az Ro elemeinek, rendezd párba őket.

2020. márc. 20. 12:32
 2/10 October15 ***** válasza:
23%
Áh még korán van és sajna humán beállítottásgú vagyok és ~13 éve tanultam: nem reciprok hanem inverz. :D
2020. márc. 20. 12:34
 3/10 October15 ***** válasza:
50%

Várj ez így még mindig túlságosan humán:

Ro és Re elemeit rendezd T1, T2, T3 stb két elemű halmazokba úgy hogy azok elemeinek összege zérus.

2020. márc. 20. 12:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Szándékosan írtam hogy soha sem voltam jó humán tantárgyakból, ebből kifolyólag a helyesírásom is elég sokszor igen gyatra szokott lenni!

Esetleg ha ténylegesen a kérdésben tudnál/tudna segíteni, azt igazán megköszönném! :)

2020. márc. 20. 12:41
 5/10 October15 ***** válasza:
30%
Azt tettem, leírtam mit kell csinálnod csak hát mivel szar vagy humánból ezért 9.-es matek [halmazok] kifejezéseket használtam. :D Elvben ebből jó vagy szóval tudod dekódolni nemde? :)
2020. márc. 20. 12:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Elvben ténylegesen ebből vagyok jó és fogjuk rá, kitudom szedni a lényeget... Csak nem értem miért kell ilyen színten provokatív lenni egy szimpla kérdés miatt...
2020. márc. 20. 12:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

10. osztályban ez tök egyszerű feladat.

Megnézed például hogy

szobrászat

festészet

építészet

még egy óvodás is össze tudná őket hasonlítani, ha tudna olvasni. Sőt, leraknak elé egy reneszánsz meg egy rokokó festményt, és máris látni rajta a különbségeket. Neked meg még utána le kell írnod az összehasonlítást.

szal felírod

3 oszlopot csinálsz

a balszélsőbe legfelül nem írsz semmit, vagy még átlósan elfelezet; és akkor beleírod a sorhoz, hogy stílus, alá meg, hogy szempont

na, tehát van

|_ üres _ _ |..˛˛Romantika ˛˛˛.˛˛|Reneszánsz

| Épírtészet|Rom. épít. jellemzői|Renes.ép.jell.

|Festészet..| Rom . fest._:_:_:_:| Reneszánsz fest jell.

2020. márc. 20. 12:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Megy a zöld pacsi! :D
2020. márc. 20. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

*ja én nem akarok bántó lenni egyébként ,csak bárki össze tud hasonlítani két dolgot, hogy mi közötte a különség

Ja és például használd a Google-t , Wikipédiát, azért van az internet, erre való.

[link]

[link]

[link]

valamiért ezt is odaírtam, csak mert nem tudtam, hogy melyik ro-sat kell beleveni az összehasonlítaásba.

2020. márc. 20. 12:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, szivesen. :):)
2020. márc. 20. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!