Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban szerintetek működhet egy kapcsolat ?
Figyelt kérdés
Nemsokára 20 leszek, és úgy érzem hogy egyre jobban vonzódom a lányokhoz. Az idősebb táncoktatóm is baromira bejön, de más korombeliek is. Viszont fogalmam sincs hogy hogyan lehetne egy másik lányhoz közeledni, ráadásul úgy hogy ez másoknak ne tűnjön fel. + ha össze is jönne se tudom hogy lehet titokban tartani egy ilyen kapcsolatot ? Mondjuk úgy hogy eljátsszuk hogy csak barátnők vagyunk stb. Mert az én családom nagyon konzervatív sajnos :(
Köszönöm ha szántál rá időt és végigolvastad ❤️
2022. jún. 6. 20:19
1/8 anonim válasza:
Persze, miert is ne mukodhetne?
2022. jún. 6. 20:21
2/8 anonim válasza:
De aranyos vagy :) Tetszik a hozzáállásod. Működhet, persze.
Judit
2022. jún. 6. 20:37
3/8 anonim válasza:
Akár hiszed, akár nem, az ilyen kapcsolatok nagy része igy müködik (és jol müködik:-))
2022. jún. 6. 20:45
4/8 anonim válasza:
Ideig-óráig működhet. Nyilván könnyebb az ismerkedés, ha a családodnak nem kell beszámolnod minden ébren töltött órádról, illetve ha távol tőlük van egy kis privát tered pl. egy lakás. Később jön szerintem az igazi gond amikor találsz egy helyes lányt akinél azt érzed majd, hogy mondjuk Karácsonykor ott volna a helye a családi asztalnál.
Szerintem ne feszélyezzen egyenlőre a titkolózás. Én is így nyomom. 😀 És úgy vagyok vele, "elég a mának a maga baja", ha megadatik egy olyan barátnő, majd akkor lehet borítani minden hasonlót.
A közeledést hogy érted, amúgy? Még az ismerkedés fázisában vagy már amikor pl. egy családi nyársaláson van veled a "barát barátnő"?
2022. jún. 6. 20:49
5/8 anonim válasza:
csak szenvedni fogsz miatta... minél előbb próbálj függetlenedni a családodtól, azaz elköltözni, állást keresni, hogy felvállalhassad a vágyaid
2022. jún. 6. 20:56
6/8 anonim válasza:
én már évek óta titokban vagyok biszex, igen működhet
2022. jún. 6. 22:36
7/8 anonim válasza:
Szerintem is működhet, problémát inkább az szokott okozni, ha a két fél különböző mértékben vállalja fel magát. Tehát ha mindketten ugyanabban az élethelyzetben vagytok, nem akarjátok nyílvánosan felvállalni és inkább titokban tartanátok, akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Ha viszont olyan barátnőt találsz, aki ezt nyíltan vállalja, ott idővel biztosan gond lesz, hogy te nem, számtalan konfliktus forrása lehet.
2022. jún. 7. 09:06
8/8 anonim válasza:
Ahogy mondták előttem is, az elején működhet egy darabig, de életed végéig úgy sem tudsz titkolózni. Nálunk nem konzervatív a család, de nem is annyira nagyon támogató a közeg inkább úgy fogalmaznék, hogy közömbösek, amolyan ha neked ez így jó én nem szólok bele típusúak. Ettől függetlenül amíg nem voltam biztos magamban, magunkban nem mondtam el nekik a szitut, nekem is újdonság volt, hogy nővel vagyok együtt. Akkor mondtam el amikor már azt éreztem, hogy szeretném ha a párom is velem lenne ha a családhoz megyünk és mikor már egyre idegesítőbb volt hallgatni hogy hogyhogy annyi év elteltével is még mindig szingli vagyok. De pl annak ellenére hogy a család és a barátok tudják melóhelyen pl nem vállaljuk fel a kapcsolatunkat és az már nagyon kellemetlen. Főleg mostanság mert már egy ideje jegyesek vagyunk, tervezgetjük az esküvőt és most több kolléganőmet is eljegyezték, ettől zeng az iroda, hogy ilyen menyasszonyi ruha olyan dekoráció és a szívem szakad meg, hogy ezekbe a beszélgetésekbe én nem tudok úgy becsatlakozni annak ellenére hogy nálunk is bőven aktuális a téma. Szóval az elején működik, de ha komolyabban terveztek, netán gyerekeket is nehéz titkolózni és nagyon rányomja a bélyeget a dolgokra, nem tudsz úgy örülni mint egyébként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!