Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok/hölgyek! Azok, akik gondolkodnak a gyerekvállaláson, hallottatok – már a társ-szülőség vagy más néven a co-parenting lehetőségéről? Hogy mit is jelent ez? Olvasd tovább...
Ez így van, de minden megállapodás annyit ér, amennyire később minden fél tartja magát hozzá.
És mivel (gondolom), ez pl. a magyar jogban nem nagyon szabályozott, ha pl. a ffi később úgy gondolja, hogy a gyerek biológiailag tőle van, akár még perre is mehet.
7-es! Nahát ennek a kommentnek minden pontját szétszedem most, ezért ez most egy hosszú válasz lesz!
Előszöris ez a „co-parenting" akármi, nem az én találmányom! Pár hónapja még én sem tudtam, hogy ezt így hívják! Elképzelni elképzeltem, mert érintett vagyok. Aztán pár hónapja egy facebook csoportban olvastam erről. Azt is megmutathatnám hol, és mellesleg egy nő irt erről!
Szóval úgy döntöttem, hogy beszédtémát indítok erről
Épp azért mert itt Magyarországon még nem annyira ismert ez a dolog.
Hogy ez csak a fasziknak jó, akik arra recskáznának, hogy felcsináltak egy leszbikust?
Aha szóval a spermát csakis szexel lehet odajuttatni, ahova kell, hogy abból gyerek lehessen? Hát most lehet, hogy új dolgot mondok neked, de létezik ám olyan is, hogy mesterséges megtermékenyítés! Lombik bébi program, béranyaság meg ilyesmi! Had ne soroljam fel ezeket a dolgokat! A Google a barátod, tudod jól!
Szóval a viccet félretéve, számomra tök egyértelmű volt, hogy ezt a leszbikus párok szex mentesen oldanák meg!
Az, hogy erre nehéz olyan pasit találni, aki ezt megérti, talán igaz. De nem lehetetlen! Én ismerek ilyet! A pasi mozgássérült, emiatt úgy volt vele, hogy nem lehet gyereke mert egyedül nem tudna gondoskodni róla. De gondolt már a sperma adományozásra ilyen módon, aztán elmondtam neki, hogy ő épp olyasmire gondolt, mint a co-parenting!
Na meg mondjuk azt se felejtsük el, hogy Orbán lehetetlenné tette a leszbikus és a meleg pároknak az örökbefogadást!
Az ilyesmihez tényleg érett gondolkodás kell!
Remélem megkaptad a választ és most mar érted, hogy a co-parenting egyáltalán nem csak valami vicces dolog…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!