Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, borderline-os személly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, borderline-os személlyel tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Bizonyítottan diagnosztizált a lány. Az a sejtésem, hogy párkapcsolatban egészen máshogy viselkedne velem, mert vannak ilyen fel-felvillanásai ennek a bajának ami mindig kettős érzéseket vált ki belőlem. Olyan, nint ha próbálná elnyomni de ez hosszútávon gondolom lehetetlen, mint minden egyéb előnytelen vonás.
2022. máj. 27. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Menekülj
2022. máj. 27. 08:25
 2/5 MTamas2 ***** válasza:
78%
Én nem mondom hogy menekülj, de nagyon gondold meg. Nekem volt borderline barátnőm, ezért is szakítottunk. 10 év után kezdünk újra osszejönni, most úgy néz ki, sokat javult a helyzet. Egyelőre nem akarok nagyon belemenni érzelmileg, most tesztelem hogy mennyire tartós a változás.
2022. máj. 27. 09:35
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem akkor bíztató a dolog, ha tesz azért, hogy jobban legyen. Terápiára jár, stb. Nem tudom mennyire durva ez nála, de a borderline is egy skála, hogy ki mennyire funkcionális az életben.

De ha nem foglalkozik vele és elnyomja, az ki fog törni idővel.

2022. máj. 27. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy menekülj az szerintem rettenetesen durva, ostoba és kirekesztő tanács. Ezt úgy mondom hogy bár nem borderline problémával küzd a párom, de más fajta mentális problémája van. Én azelőtt jöttem össze a párommal, mielőtt egyáltalán ő tudta volna, hogy valami kicsit más és sajnos elég rögös úton jöttünk rá, amit az életbe nem kívánnék senkinek. De… Bármilyen mentális problémával küzdő ember is ugyanolyan mint bárki más aki nem tehet arról hogy azzal áldotta meg az ég amivel. Persze nyilván nem szeretném lekicsinyleni a döntés fontosságát, mert nyilván nem mindig könnyű ez és az embernek jobb tudni mire vállalkozik, de ami a leges legfontosabb ilyen téren, hogy tájékozódj. De ne olyan emberektől akiknek lövésük sincs arról milyen egy efféle dologgal együtt élni és csípőből vágják oda hogy fuss amíg tudsz mert a csaj kettyós. A mi problémánk esetében az segített sokat, hogy tájékozódtam, nagyon sok interjút végig néztem olyan emberekkel akik ilyen problémával élik az életüket és ez segített magamat is a megfelelő pozicióba helyezni ebben a történetben. Ami egészen biztos, hogy ezekre a mentális problémákra a mai világban többnyire létezik olyan megoldás amivel az illető szinte teljes életet tud élni, de ehhez sok munka kell és nem elhanyagolandó tényező, hogy ez szinte csak és kizárólag rajta múlik. Nekem nem volt kérdés, a párom kapcsán, mert egy pillanatra sem merült fel bennem az, hogy könnyebb lenne nélküle, a nehéz idők ellenére is, de ez nyilván más úgy ha akkor merül ez fel ha még érzelmileg nem vagy úgy elköteleződve a másik iránt. Én abszolút azt javasolnám, hogy tájékozódj a témában, járd körül alaposan, hogy mivel jár ez, neked mi lenne ebben a részed és el tudod dönteni, hogy ez a lány jelent-e neked annyit, hogy magadra vállalj esetleges plusz kihívásokat.
2022. máj. 29. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
en baratsagban is nagyon megszivtam egy borderessel. felteteleztem csak szeretetre, turelemre, megertesre van szukseguk. probaltam segiteni neki kimozdulni a helyzetebol, ott voltam vele mikor leszokott a gyogyszereirol. gyogyszerrel vagy anelkul rettentoen nehez emberek, impulzivak, manipulativak, engem ki is hasznalt. mikor baja volt a vilaggal azt rajtam vezette le pedig en voltam az egyetlen ember aki segitette ot. nem megbecsulest csak bantast kaptam. neha volt kisebb nagyobb pozitiv idoszaka de visszacsuszott. egeszseges embernek ez egy vegelathatatlan mokuskerek es toxikus, rombolo. en abszolut ertem hogy szenvednek es segitseg kell nekik hisz ezert maradtam en is a baratom mellett evekig. de inkabb ne.
2022. jún. 7. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!