Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csak erdekessegkeppen, kinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak erdekessegkeppen, kinek van hasonlo izlese?

Figyelt kérdés

Tok kivancsi vagyok az atlag izlesre is, kinek ki/mi jon be, johettek velemennyel is, mutathattok ti is, stilust akár, kiegeszitoket, kepet, szemelyiseget stb :)

nalam orok kedvenc pl

eva mendes

[link]

[link]

katherine moennig

[link]

[link]

m.i.a.

[link]

[link]

pink

[link]

[link]

[link]

nagyon imadom oket, vaganyak is, de kozben meg nem is, fullos nok is, de kozben meg nem is:D valami olyan jon beloluk, mint ha meg lenne bennuk minden, nagyon ritka az ilyen sztem

2022. máj. 25. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az itt felsoroltak közül Eva Mendes és Katherine Moennig is bejön.

És igen, azt hiszem értem mire gondolsz és nekem is bejön ez a típus, bár nehéz körülhatárolni mi is pontosan ez a vibe. Talán amikor egy nőre nem azt mondjuk, hogy szép, hanem hogy helyes. Szóval nem az nőiesen ideális szépség, hanem van benne egy valami "jóképűség". Én női sármnak hívom magamban. :D

Nekem például bejön Sarah Shahi (főleg a Person of interest c. sorozatban alakított karaktere alapján)

[link]

Vanessa Kirby

[link]

Vagy Lena Headey az Imagine me and you-ban alakított szerepe is nagyon bejövős:

[link]

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2022. máj. 25. 22:34
 2/4 A kérdező kommentje:

na igen, ilyesmire gondoltam:D nekem mondjuk rendesen szepek, csak a kozizlesnek nem felelnek meg, bar eva mendes sztem igen, sztem ő pasiknak csajoknak mindenkinek is bejon.. meg ugy az atlagnal tobb ember szepnek tartja sztem, de lentiebbeket mar nem biztos

amugy ez a tipus akikben van valami, valami tobb mint az atlagban, valoszinu ezert nem ok jonnek be az atlagnak, mert valahogy tobbek, sot, attol hogy van bennuk az a valami, attol lesznek gyonyoruek, mar szinte "tokeletesek".. tok kivancsi lennek milyen a szemelyiseguk, vagy mi ez a valami ami mar kepen is igy at tud jonni

en mondjuk azt hittem tobben fognak irni es kideirtjuk mi ez pontosan, bar nagyjabol leirtad.. majdnem kisugarzas, de nem, mert ez valami tobb:D fuu nem tudom, nem tudom ezt megfogalmazni mi ez:D

az elso kep az tleg jó, ott is van valami, de a masik kettobe mar nem latom, főleg a masodikba, nekem az egyaltalan nem..

2022. máj. 26. 08:26
 3/4 anonim ***** válasza:
1-es válaszoló vagyok. Amúgy a te általad linkelt képeken mindegyik nőben van valami "vadmacskás" :D Szerintem ezt most nem fogom tudni jobban leírni. Nekem is bejön ez, de nem minden esetben. Szerintem kicsit ezt a vibe-ot hiányolod a másik kettő képemen.
2022. máj. 26. 10:35
 4/4 A kérdező kommentje:
es tleg:D hat te valami gondolatolvaso vagy, kiszedted belolem:D igen, van bennuk valami tűz, de nem az a tipikus gusztustalan magamutogatos r!bancos tűz, hanem valami vaganyabb de megis szenvedelyesebb, mélyebb, fuu tok nehez ezeket megfogalmazni, de akkor sztem erted
2022. máj. 26. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!