Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden leszbikus férfigyűlölő?
Akármennyire is pontoztok le, a tények attól nem változnak. :) Ha elhagynak, nem biztos, hogy a nő a hülye r*banc f*szimádó. Talán ezt már megérted. Bár kétlem. :) Ha leszbikus, nem kell neki férfi. Én is leszbikus vagyok, sosem kellene férfi. Pont.
Ez meg, hogy minden nőre ráhúzzuk, hogy nem hetero, csak nem tud róla, hogy érdeklik a nők... :) Hát legyen, ha neked kellenek a pofonok 41-es, próbálkozz te is olyanoknál, akiknek férfi kell, aztán gyere sírni, hogy minden férfi rohadék, brühühü. :) Jöhet a lepontozás, köszönöm!
Ja és már magam sem tudom, hogy kinek válaszolok, mert ugyanaz a stílus, ugyanaz a szóhasználat, de rendben, legyetek különböző emberek, nekem mindegy, de vagy tényleg troll pasi(k) vagy(tok), vagy végtelenül buta/buták.
05:19
Te hülye vagy.Pont nem azt írtam, hogy minden nőnek kell nő.Akkor nem lennék ilyen frusztrált.Még, ha ocsmány lennék; mint a legtöbb leszbikus... DE NEM VAGYOK!!!!A legtöbb heteró nőnél is jobban nézek ki, kaptam is sok ajánlatot pénzért pasiktól is!!!!Mégsem kellek annak a nőnek, aki nekem kell!Pedig amúgy nála is jobb nő vagyok... Ez a frusztráló!!!!De ezt a magatok fajta csúfságok úgysem értik meg!😄😄😄 Sírni meg te szoktál itt gyakorin max.Ha nem vennéd észre én az utálatomat és a frusztrációmat nyilvánítom ki.Olvasd el újra, amit írtam!!!
Látom és csak magad járatod a kirohanásaiddal. :) Ha annyira csodálatosan tökéletes vagy, ne legyél frusztrált! ;)
További jó trollkodást, unaloműzést és gyűlölködést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!