Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Minden leszbikus férfigyűlölő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden leszbikus férfigyűlölő?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 14:16
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
92%
Itt már sokan azt is férfigyűlöletnek gondolják, ha nem nézzük el csendben a sok hímsovi provokatív, mocskolódó megnyílvánulásait. Az a különbség, hogy mi nem piszkálunk titeket, sőt telibe sz.runk, és elkerüljük a fajtádat messziről. Ti meg lépten-nyomon provokáltok meg kérdéseket írtok rólunk.
2022. ápr. 16. 13:15
 32/52 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
92%
14-esnek; Soha sem tekintettem vetélytársként a férfiakra, ők viszont rám igen, mert annyira féltek mindig attól, hogy elszedem a nőjüket, pedig eszem ágában sem volt. Biztos van igazság abban is, amit te írsz, de én leszbikusként még csak azt tapasztaltam, hogy a pasik vannak beparázva ettől.
2022. ápr. 16. 17:50
 33/52 anonim ***** válasza:
90%
nem. Attól hogy nem akarok szexelni valakivel, még nem gyűlölöm.
2022. ápr. 16. 18:57
 34/52 anonim ***** válasza:
92%
Miért is? Ugyanazért amiért ki vannak akadva ha egy leszbikus nem óhajtja a farkukat. Mert sérti az egójukat a lehetőség is.
2022. ápr. 16. 21:01
 35/52 anonim ***** válasza:
11%
Nem tudom miért is lett törölve a kommentem, amelyben válaszoltam a 17:50-nek, hogy a faszik feleslegesen paráznak ilyesmitől heteró nőjük esetében.Viszont az én fordított nézőpontom jogos, hiszen lehetek akármilyen jó nő, amíg vannak nálam ezerszer rosszabbul kinéző férfiak, akiknek van valami a lábuk között felcsatolás nélkül is, ezért már kb nyert ügyük is van.De a legtöbbnek semmi értéke ezen kívül, se kívül, se belül, mégis ők rúgnak labdába helyettem.Baromi igazságos.Ja, nem!LOL
2022. ápr. 17. 21:38
 36/52 anonim ***** válasza:
19%

Akit egyszer elhagytak már, egy férfiért. Az valószinüleg, már másként tekint arra a nemre, mint az előtt.

Csak ennyit tudok mondani. 😔

2022. ápr. 17. 21:51
 37/52 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó!

Neked is igazad van!

Utolsó előtti voltam!

2022. ápr. 17. 22:22
 38/52 anonim ***** válasza:
82%

#37-38: Gyanítom ezek nem személyes tapasztalatból eredő feltételezések. Nekem "szerencsére" van személyes tapasztalatom a témában.

Azért mentünk szét a legutóbbi barátnőmmel másfél év után, mert lassan rájött, hogy ő férfival tudja csak elképzelni a jövőjét. Ő egyébként heterónak vallotta magát, amíg belém nem szeretett, én pedig mindig is leszbikusnak.

Ez engem mindössze abban erősített meg, hogy olyan lánnyal kezdjek csak a jövőben, aki elhatározott a szexualitása mellett, és nem bizonytalankodik. Nem gondolnám, hogy ettől a férfiakat vetélytársnak kéne éreznem. :)

27/L

2022. ápr. 17. 22:30
 39/52 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
32%

36-os; Egy leszbikus nőnek nem számit, hogy mi van a pasi lába között, nem fog elhagyni egy pasiért, ha a nőket szereti. Biszex nők esetében van rá esély, de azért egy szakításnál érdemes magunkba is nézni és nem csak másokra mutogatni, ha bi nőnél próbálkozol, nem meglepő, hogy pasival lépett le, de valószínűleg azért keresett mást, mert valami nem működött jól és ha egy nő jött volna az életébe, aki megfogja, akkor miatta hagyott volna el. Ha hetero nővel volt ilyen tapasztalatod, azt szerintem meg sem kell magyarázni.

Pasikkal szemben igazságos, hogy nem kellenek nekünk? Akkor velük szemben sem az, nem? :)

2022. ápr. 18. 00:01
 40/52 anonim ***** válasza:
0%
Nem én írtam azt, amit nekem válaszoltál utolsó.Csak helyeseltem rá.Én mást írtam.A 14-es az én kommentem!És olyan nincs, hogy "heteró nő".Nők vannak, akiknek csak azért nem kellek-hiába vagyok ezerszer jobb kívül-belül, mint a legtöbb pasika-,mert nem lóg semmi a lábam között.RÖHEJ!!!!!Amikor manapság már simán lehet felcsatolni egészen élethetű érzetű dolgokat.
2022. ápr. 18. 00:04
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!