Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Őszintén mennyi esély van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén mennyi esély van arra, hogy egy leszbikus nő párt találjon? Miért van olyan érzésem, hogy ez csak keveseknek sikerül és a többség egyedül van?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 6. 01:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sok nő kitalált magának egy partnert, és csak az azzal megegyező csajokkal foglalkozik.

Nagyon sokan mellre szívták ezt a csak csajos/fiús/csak leszbikus nem bi dolgot, és nagyon merevek ilyen téren.

A valóságban ezek a kategóriák sokkal kevésbé élesen definiáltak, és az ilyesmi nem garantálja a párkapcsolat működőképességét.

Sok esetben tényleg az a kulcs, hogy le kell ülni valakivel dumálni, és lehet meglepődsz.

Nekem pl a hosszútávú partnerem abszolúte nem az, amiről azt hittem 19-20 éves fejjel, hogy az esetem. Én is voltam előtte egyedül jó 5-6 évet, de beértek a dolgok, ha korábban találkozunk, valszeg elmentünk volna egymás mellett.

Szóval ja, nehéz, de hosszú távon csak azt az egy embert kell megtalálni, és onnantól mindegy hány más jelentkező lenne.

2022. ápr. 6. 14:34
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
5-ös voltam, nem tudom , miért lettem lepontozva. Azért, mert biszexuális nővel nem szeretnék kapcsolatot? Ha, azért , akkorám legyen, ezek után sem szerernék, tapaszatalat!
2022. ápr. 6. 16:38
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

16:38

Nyugi, ez mind semmi.Én az első vagyok, és le mertek pontozni, mert meg mertem írni, hogy viszonzott érzéseken alapuló kapcsolatot kb lehetetlen találni leszbikusként.De amúgy leszarom,pontozzanak csak le.Ettől már nem lesz rosszabb a nem létező szerelmi- és szexuális életem!😆😆😆😆😆 Gyökerek.

2022. ápr. 6. 16:48
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó, teljesen egyertértek 🙂😎🤣
2022. ápr. 6. 20:29
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Nem könnyű, de szerintem nem is lehetetlen. Én is egyedül vagyok már egy ideje, nem mondom, hogy jó, de még mindig ez, mint az a kapcsolat, amit ott hagytam. Lehetnék kapcsolatban, ha ez lenne a cél, de én most már egészséges, felnőtt kapcsolódásra vágyom. Elég volt a drámából és a játszmákból, olyan felnőtt nőt keresek, aki tisztában van magával, tudja, mit akar, vannak céljai és azokért tesz is. Na ilyet meg marha nehéz találni. 😀 De még nem adtam fel, ne tedd te sem ;)
2022. ápr. 7. 07:57
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

Szívesen ismerkednék én is.

26 l.

2022. ápr. 8. 17:03
 17/21 anonim ***** válasza:
96%
A számok alapján nehéz. A biszexuális nők arányát 20-30% közé teszik (tehát a "szexkaland" viszonylag könnyen összejöhet), viszont azon nők aránya, akik tartós kapcsolatban élnének a saját nemükkel csak 2-3%.
2022. ápr. 8. 18:04
 18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt az arányt honnan vetted? Komolyan kérdezem.
2022. ápr. 8. 23:18
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Huszonévesként én sem látok sok esélyt. Ezen az oldalon próbálkoztatok már? Van esély itt találni valakit, akár barátságra, ha a kapcsolat nem is jön össze?
2022. ápr. 9. 02:27
 20/21 anonim ***** válasza:
26%

[link]

A biszexualitás viszont saját tapasztalat. Főleg az egyetemen én ezt láttam. Nekem is részem volt benne. Bulik alkalmával 5 megkérdezett lányból 1 benne volt több-kevesebb szexuális dologban.

2022. ápr. 9. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!