Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén mennyi esély van arra, hogy egy leszbikus nő párt találjon? Miért van olyan érzésem, hogy ez csak keveseknek sikerül és a többség egyedül van?
Nagyon sok nő kitalált magának egy partnert, és csak az azzal megegyező csajokkal foglalkozik.
Nagyon sokan mellre szívták ezt a csak csajos/fiús/csak leszbikus nem bi dolgot, és nagyon merevek ilyen téren.
A valóságban ezek a kategóriák sokkal kevésbé élesen definiáltak, és az ilyesmi nem garantálja a párkapcsolat működőképességét.
Sok esetben tényleg az a kulcs, hogy le kell ülni valakivel dumálni, és lehet meglepődsz.
Nekem pl a hosszútávú partnerem abszolúte nem az, amiről azt hittem 19-20 éves fejjel, hogy az esetem. Én is voltam előtte egyedül jó 5-6 évet, de beértek a dolgok, ha korábban találkozunk, valszeg elmentünk volna egymás mellett.
Szóval ja, nehéz, de hosszú távon csak azt az egy embert kell megtalálni, és onnantól mindegy hány más jelentkező lenne.
16:38
Nyugi, ez mind semmi.Én az első vagyok, és le mertek pontozni, mert meg mertem írni, hogy viszonzott érzéseken alapuló kapcsolatot kb lehetetlen találni leszbikusként.De amúgy leszarom,pontozzanak csak le.Ettől már nem lesz rosszabb a nem létező szerelmi- és szexuális életem!😆😆😆😆😆 Gyökerek.
Szívesen ismerkednék én is.
26 l.
A biszexualitás viszont saját tapasztalat. Főleg az egyetemen én ezt láttam. Nekem is részem volt benne. Bulik alkalmával 5 megkérdezett lányból 1 benne volt több-kevesebb szexuális dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!