Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akart a nővéremtől ez a két leszbi csaj?
A hétvégén házibuliban voltunk, volt ott két leszbi csaj akik egymással kapcsolatban voltak, mégis a nővéremmel voltak elfoglalva, pedig ő full heteró, meg elkezdték taperólni is. Megmarkolták, csapkodták a seggét, meg ilyenek.
Mit akartak tulajdonképpen?
Tesztelték meddig hajlandó elmenni.
Nekem egy biszex barátnőm azt mondta hogy minden nőben lakozik egy kis vonzalom a saját nemünk iránt.
Egyébként igaza volt :)
Vajon mit? Pasikból is van épp elég ilyen bunkó, azon mégsincs senki fennakadva.
Olyan meg nincs, hogy minden nőben lenne kicsi, ez csak egy álom, aki hetero az hetero.
Szerintem is csak tesztelték,játszottak vele.
Amúgy mi volt a reakciója?
6
Úgy kezdődött hogy az egyik leszbi csaj rácsapott valamiért a seggére, akkor a nővérem veszekedett vele meg elkezdte kifelé taszigálni (ezt nem láttam csak mesélték) aztán valahogy ott termett a másik csaj is és a nővéremet beszorították egy sarokba, és ott tapizták le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!