Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » "Gyere csókolj meg"!Veszekedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gyere csókolj meg"!Veszekedés közben, amikor teljesen dühös egy nálam idősebb nő miért mondja ezt nekem?Nem vagyunk/voltunk együtt.(bővebben lent)

Figyelt kérdés
Üzenetben írtam neki, hogy bánom, hogy nem kértem egy csókot, amikor elmondtam nekem nem közömbös, és kérdezte hogy tudna segíteni.Hogy vajon kaptam volna-e.Meg hogy úgy megölelném.Ez volt 1-2 nappal a veletlen találkozás előtt.Nagyon dühös volt, ott állt az autó mellett a lehúzott ablaknál, ki akart rántani az ablakon a kabátomon és a karomon keresztül, hogy "gyere szállj ki,itt vagyok,ezt akartad", és olyat is mondott, hogy "gyere ölelj meg", "gyere csókolj meg".Ha hidegen hagyom a csókot is miért hozta fel?!Bár annak idején is voltak félreérthető dolgai, amikor úgymond baráti viszonyban voltunk.Nagyon dühös volt, szinte önkívületi allapotban volt, még ilyennek nem láttam.Talán ivott egy kis alkoholt is nem sokkal előtte, de ez nem biztos.De fura volt.És ezzel jött, hogy menjek és csókoljam meg.Mit gondoltok, ezzel "kínozni" akart vagy pedig ez ilyen "Freudi elszólás" volt?A nő 45 feletti, én meg viszonylag fiatal vagyok hozzá képest.Habár a 45 felettiek sem idősek még, de értitek. :D

2022. febr. 28. 13:00
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
94%

Az megvan, amikor az agresszív pasinak kiabálja a nő, hogy "Na gyere, üss meg!"

Biztos, hogy mazochista?

2022. febr. 28. 21:02
 22/45 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:Hanem neked...

Utolsó:Azért más a gyere üss meg meg ez.Ott azért mondja, hogy bizonyítsa nem fél.Na de itt miért kéne kiszállnom, amiért itt van, amit akartam.Meg miért mondja, hogy gyere ölelj meg na meg még a csókot is... Itt semmi olyan szitu nem volt, hogy ilyenekez mondjon.Nem akartam letámadni , benn ültem a kocsiban a lehúzott ablaknál.Ha szerinted az a gyere üss meg szöveg ezzel egyenértékű, akkor jó neked. :D Én nem provokáltam,nem csináltam semmi olyat, mint esetleg egy olyan pasi, aki már csinált ezt-azt, és a nő dühében ezt feleli...

2022. febr. 28. 21:09
 23/45 anonim ***** válasza:
96%
Megkérdezed a véleményünk, aztán meg lehurrogsz mindenkit, aki el meri mondani, és, uram bocsá, nem egyezik a tiéddel. Ezért kár kiírni kérdést.
2022. febr. 28. 21:18
 24/45 anonim ***** válasza:
96%
22: pedig teljesen analóg a sztori. Meglátott, na ez megint itt nyomul, agya elborult, és jött a csókolj meg szöveg.
2022. febr. 28. 21:21
 25/45 anonim ***** válasza:
98%

Nagyon zavaros, ahogy írsz.. Nehezen lehet megérteni, hogy mi van. Úgy tűnik van mindennek valami előzménytörténete, amit ismerni kellene.

De egy kicsit ismerős is ez az egész. Időnként feltűntél itt hasonló stílusban azzal a sztorival, hogy tetszik neked egy idősebb nő, aki jeleket küld feléd, de nem tudod megérteni mit miért csinál.. Ez a nyakpuszi meg fenéksimogatás. Rendszerint nem akartad a válaszolók véleményét, tanácsait elfogadni, mert nagyon akartad, hogy igazat adjunk neked, hogy ez a nő viszont szeret téged. Én csak azt nem értem, hogy tudott ez idáig nyúlni és fajulni. Mi az oka, ami miatt nem lehetett felnőtt módjára megbeszélni vagy tudomásul venni a dolgokat?

2022. febr. 28. 21:43
 26/45 anonim ***** válasza:
21%
25: Pedig egyszerű. Vsz. a hölgynek pszichológusi segítségre lenne szüksége.
2022. febr. 28. 21:47
 27/45 A kérdező kommentje:

Utolsó!Vagy inkább neked.Vagy az idősebb nőnek.Én nem viselkedem senkivel így, mint ő ok nélkül.

Utolsó előtti:Te sem vallanád be, nem ülnél le negyszemközr felnőtt módjára, és nem vallanád be, hogy ki akartál fosztani anno, azert viselkedtél olyan kétertelműen, félreérthetően.Azért is túlzás volt ez a mostani csókolj meg szöveg tőle.De lehet azért csinálta, hogy ne lehessen rájönni , hogy anno csak játszott a remélt pénz miatt.Mert különben mi másért jött volna ezzel?!SOSEM mondanám annak, akit utálok, hogy gyere csókolj meg.Se dühösen, se másképp...

2022. febr. 28. 21:51
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyszerűbb elejétől végéig szép sorban leírni a sztorit, mint így csepegtetni az infókat? Már ha nem menet közben találod ki :)
2022. febr. 28. 21:55
 29/45 A kérdező kommentje:
Nem, nem kitalált történet.Bár nekem jobb lenne, ha az lenne.Mert megviselt eléggé...
2022. febr. 28. 21:56
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Nincs senki, akivel ezt meg tudnád beszélni? Barát, ismerős? Ennek így tényleg nincs értelme, hogy itt zúdítod a részleteket, ahelyett, hogy elejétől elmondanád a teljes sztorit összefoglalva, hogy megértsük mi történik.

Az is megoldás lehet, ha itt nem szeretnéd részletesebben, hogy segítséget kérsz szakembertől a krízis megoldásához. Ne feltétlenül pszichoterápiára gondolj. Vannak krízishelyzeteket kezelő segítő beszélgetések is. Ha esetleg félsz előbújni akárkinek a sztorival amiatt, hogy meleg vagy, akkor létezik erre külön szervezet. Keresd fel a Háttér Társaságot.

2022. febr. 28. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!