Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » "Gyere csókolj meg"!Veszekedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gyere csókolj meg"!Veszekedés közben, amikor teljesen dühös egy nálam idősebb nő miért mondja ezt nekem?Nem vagyunk/voltunk együtt.(bővebben lent)

Figyelt kérdés
Üzenetben írtam neki, hogy bánom, hogy nem kértem egy csókot, amikor elmondtam nekem nem közömbös, és kérdezte hogy tudna segíteni.Hogy vajon kaptam volna-e.Meg hogy úgy megölelném.Ez volt 1-2 nappal a veletlen találkozás előtt.Nagyon dühös volt, ott állt az autó mellett a lehúzott ablaknál, ki akart rántani az ablakon a kabátomon és a karomon keresztül, hogy "gyere szállj ki,itt vagyok,ezt akartad", és olyat is mondott, hogy "gyere ölelj meg", "gyere csókolj meg".Ha hidegen hagyom a csókot is miért hozta fel?!Bár annak idején is voltak félreérthető dolgai, amikor úgymond baráti viszonyban voltunk.Nagyon dühös volt, szinte önkívületi allapotban volt, még ilyennek nem láttam.Talán ivott egy kis alkoholt is nem sokkal előtte, de ez nem biztos.De fura volt.És ezzel jött, hogy menjek és csókoljam meg.Mit gondoltok, ezzel "kínozni" akart vagy pedig ez ilyen "Freudi elszólás" volt?A nő 45 feletti, én meg viszonylag fiatal vagyok hozzá képest.Habár a 45 felettiek sem idősek még, de értitek. :D

2022. febr. 28. 13:00
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
94%
mi a franccal zsaroltad?
2022. febr. 28. 13:56
 12/45 A kérdező kommentje:
Nem zsaroltam semmivel, ez az.Mégis ilyeneket mondott, amit írtam feljebb.De nem ketten voltunk.Hanem hárman.Vagy talán negyedikként a pasija is.De mintha ő később ért volna oda hozzánk, percekig nem volt ott...
2022. febr. 28. 14:01
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Ugy tünik nektek volt/van egy már hosszabb történetetek. Ebböl kiragadtál néhány morzsát, idehintetted és azt várod, hogy belelássunk az okokba? Nem fog menni a legjobb szándék mellett sem. (Talán ha hosszabban elmesélnéd /akár priviben/ a történeteteket.)
2022. febr. 28. 14:06
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, de nagy az esély, hogy az érthetetlenséged feldühítette. Igen megtette ezeket a kontaktokat, de nem akart végül semmit. Te pedig csak kötöd az ebet a karóhoz. Ne m csoda ha kifordult magából... De ez csak az én meglátásom. Szerintem hanyagold ezt a sztorit jo ideig.
2022. febr. 28. 14:13
 15/45 anonim ***** válasza:
96%
Kiabált veled, kergetett!!! Kinyomta a telefont, mert nem akart veled beszélni, erre felkapuzol. Többször is. Csoda, hogy nem vert meg. Te meg csak nyomulsz. Pedig azt is mondta, hogy hetero, hogy az anyád lehetne. Hogy lehet ennél jobban megértetni valakivel, hogy NEM kér belőled. Mit foglalkozol még mindig vele? Keress mást. És becsüld már meg magad annyira, hogy ha elküldenek a p*csába, akkor nem próbálkozol szánalmasan tovább.
2022. febr. 28. 18:42
 16/45 A kérdező kommentje:
Utolsó!HÁT PONT EZ AZ!!!!!Annyira nem kiabált... Indulatos volt, dühös.Amilyen stílusban kommunikált.A kergetés azért volt lehetséges, hogy le ne lépjek, nem tudom.De van még egy részlete a sztorinak, amit nyilvánosan nem írok ki.DE ILYEN SZITUBAN NORMÁLIS ÁTLAGEMBER NEM MONDJA, HOGY "GYERE CSÓKOLJ MEG"!!!!!HÁT HOL ITT A LOGIKA?!?!??!Meg, ha valóban heteró vagyok, belül is, és nem csak úgy élek, akkor nem azzal jövök, hogy vallásos neveltetésben részesültem meg az anyja lehetnék az illetőnek... Ezek olyan dolgok, mintha azt mondaná, hogy "szeretnék veled lenni, DE... van pár akadály." Ez olyan, mint, amikor itt egy kérdésnél valakinek az anyja elkezdett találkozgatni egy nővel a válása után, sokszor ott aludt a barátnő.A lány rákérdezett az anyjánál, és azt mondta ehhez ő már túl idős.Ez is az a kategória, hogy "szeretném, de...", mert különben nem azzal jönne, hogy már túl idős ahhoz, hogy azzal a nővel nőként kapcsolatot kezdjen, ugye érted...
2022. febr. 28. 19:36
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál kérdező, hogy lehet megalázásból kiabálta? Szerintem itt nem arról van szó hogy akarta a csókot. Akkor nem ilyenidulatosan kozli veled. Hanem a kapu telonal megker normálisan. Hagyd őt ha nem keres. #14 voltam
2022. febr. 28. 20:09
 18/45 A kérdező kommentje:
Megalázásból?De azzal is jött, hogy "szállj ki, gyere, itt vagyok, ezt akartad".Aztan azt is, hogy "gyere ölelj meg".Abban szerintem semmi megalázó.Aztán jött azzal is, hogy "gyere csókolj meg".Szerintem gond van az agyával amúgy. :/
2022. febr. 28. 20:11
 19/45 anonim ***** válasza:
96%
Figyelj nincs gond az agyával. Csak egyszerűen az agyára mentél és így adta tudtodra. De te tudod. 17# voltam.
2022. febr. 28. 20:44
 20/45 anonim ***** válasza:
91%
Nem neki...
2022. febr. 28. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!