Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bárkinek hasonló perverziója vagy ez normális? Bővebben lent.
50 kg-os huszonéves vékony bi nő vagyok akit inkább a nők érdekelnek mint a férfiak de azokkal sincs gondom.
A perverzióm pedig az nemtudom miért hogy kortól független csak a nagydarab 100+ BBW/SSBBW nők érdekelnek hatalmas nagy fenékkel és lógó cicikkel. Senki és semmi más.
Még nemvolt szerencsém ilyesféle kalandhoz de milliószor elképzeltem már hogy ráül az arcomra-számra egy ilyen nő, vagy a komplett testemre.
Normális ez? Valakinek tapasztalat etéren vagy hasonló perverzió?
Hol tudnám ezen vágyamat megéllni vagy kiéllni?
nekem volt több 100+-os partnerem, izgat ha telt a partner, de azért határokkal
F
Persze hogy normális.
Az embernek nem feltétlen a saját alkata a preferenciája, inkább az fura ha egy pár ikertesóknak néz ki.
nem értem ha leszbi a kérdező, akkor a "férfiakkal sincs gondja"???
most akkor biszex, vagy leszbi? vagy csak egy kamus pasi aki erre veri?
(A bulizóhelyek már rég kinyíltak.) De azért, ha belegondolunk, egy ilyen igénnyel leszólítani valakit elég meredek lenne egy bulin. Mi az esélye annak, hogy egy olyan 100+-os nő épp ott bulizzon, aki szívesen ráülne 50 kg-os csajon arcára.
Szerintem kifejezetten egy dominához kellene menned, aki ilyen alkattal bír. Bár ebben nincs talasztalatom ki vállal ilyesmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!