Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi / bi csajok: nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi / bi csajok: nektek bejön egy másik lányon szexi fehérnemű és ruha (tanga, combfix, csipkebody, magassarkú és hasonlók) vagy nem?

Figyelt kérdés
És ha igen, melyik?

2022. febr. 25. 11:55
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
96%

3-as és 5-ös kommenteket nagyon adom!

Egyébként pedig nyilván bejön... Nekem a tanga például kifejezetten gyengém. De egyetértek azzal is, hogy mindegyiket tudni kell viselni. Ilyen ruhákhoz nem árt egy határozott, domináns csajszi. Legalábbis én így gondolom.

És mellesleg igen...Egy jó nőn valóban minden szexi. Például ha a párom a pár számmal nagyobb sima fehér pizsama pólójában és egy sima francia bugyiban mászkál előttem, akkor is baromira izgató tud lenni.

2022. márc. 11. 16:48
 12/39 anonim ***** válasza:
99%
Nekem nagyon bejönne. De a barátnőm semmi nőiest nem szeret. Tangából is csak a simát hajlandó felvenni. Jobban szereti a pasi boxert, mint a csipkés bugyit. Még szerencse hogy rajtam eltűri.
2022. máj. 23. 14:39
 13/39 anonim ***** válasza:
94%
Már hogyne jönne be. De sosem lesz kitétel számomra.
2022. jún. 27. 15:08
 14/39 anonim ***** válasza:
91%
A lezbik és biszex lányok is ugyanúgy meg néznek egy nőt és ugyanúgy szexinek találják, mint a hetero vagy biszex pasik
2022. júl. 16. 10:00
 15/39 anonim ***** válasza:
96%
Tanga + magassarkú vagy combfix + magassarkú. Más nem is kell. 😋
2022. aug. 26. 20:52
 16/39 anonim ***** válasza:
98%
persze hogy bejőn, főleg ha jól is néz ki benne, megvannak hozzá az adottságai
2022. aug. 26. 22:11
 17/39 anonim ***** válasza:
98%
Persze, hogy bejön...bár szívesen megszabadítanám őket a felesleges textiltől😊kivéve a comfixtől...az maradhatna😄
2022. szept. 25. 11:55
 18/39 anonim ***** válasza:
20%
Nem, mert kūrvás. A válaszolók nagyrésze kamus pasi.
2022. okt. 15. 15:06
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de nem elvárás.

Szeretek ilyen jellegű fehérneműt hordani, hogy meglepjem barátnőmet.

2022. okt. 28. 17:57
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Van egy-két cottelli fehérneműm, imádja a barátnőm amikor felveszem.

Kaptam tőle egyszer egy 12 centis platform magassarkút is, a nappaliból a hálóig tudok benne menni, de úgy vagyok vele egy esést megkockáztatok ha ezzel beindítom őt.

2022. nov. 8. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!