Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek, ha a barátnőtök felemel titeket ölelés vagy csók közben?
Nyálasnak érzem magam hogy így kiírom ezt ide de annyira meg szerettem volna tenni ezt legutóbb a barátnőmmel. Még nem tartunk "ott" de ha az endorfin ennyire a fejembe száll tőle, rövid úton odaérünk. 😅 Vagy 5 cm-el vagyok magasabb nála és izmosabb is, úgyhogy megbízok a saját fizikumomban, hogy képes leszek kivitelezni a dolgot.
Attól tartok, nem tűnne ez túl "férfias" mozdulatnak? (Csak mert mindketten lányos leszbikusok vagyunk kívül, belül) Nyilván próba után derül ki majd, hogy reagál rá, mégis kíváncsi vagyok: ha volt már ebben részetek, hogy éreztétek magatokat közben? Nem volt kényelmetlen, túltolt a dolog?
A barátnőm eleinte nem szerette, hogyha kivettem az egyensúlyából. Nem érezte biztonságosnak.
Nem konkrétan az emelgetéssel kapcsolatosan, hanem úgy általában. Mostmár asszem rendben vagyunk ezen a téren, de igyekszem nem túlzásba esni. :-)
alapvetően tetszene.
csak elég alacsony az önbizalmam, így rögtön arra gondolnék, hogy úristen, mindjárt összenyomom, hogy bír el, tegyen inkább le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!