Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, nektek milyen mell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen mell jön be más lányokon?

Figyelt kérdés
Én sajnos nem vagyok teljesen elégedett a sajátommal. 😕

2022. jan. 29. 15:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból az olyan mellek tetszenek, amik épp a markomba férnek, tenyérnyiek. Viszont volt barátnőmnek nagy volt és lógott is, mégis tetszettek, mert vonzódtam a viselőjéhez.

Szerintem ilyesmin ne aggódj.

Egyébként mi a problémád a melleiddel?

2022. jan. 30. 10:05
 12/29 anonim ***** válasza:
35%
Nekem a kerekded, kisebb méretű, kb 70-75B.
2022. jan. 30. 12:11
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mint biszex nő a kisebbeket szeretem mert nekem is azok vannak. De a nagyokat sem vetem meg.
2022. jan. 30. 12:23
 14/29 anonim ***** válasza:
80%

Nekem kifejezetten a kisebbek jönnek be. Rendesen rájuk lehet fogni. 😅

23/L

2022. jan. 31. 12:56
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Velem pontosan az a helyzet, mint #11-es válaszolóval. Abból a szempontból is, hogy mi jön be és, hogy mit hozott az élet.

Bár a "tenyérnyi" mell bejövős, imádom a barátnőm melleit (2D-s)

2022. febr. 1. 15:26
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

Nekem viszonylag nagy mellem van (75C) és meglehetősen feszes, kicsit se lóg, más lányokon nem kifejezetten számít hogy mekkora, mennyire feszes, bár szeretem és szexi ha egy cici izgatóan feszes, van tartása, mindegy, mekkora, csak természetes legyen, ennyi!

L

2022. febr. 1. 18:56
 17/29 anonim ***** válasza:
87%

Nekem 80c-s mellem van, nem tetszik, mert kicsit szétállnak, bár feszesek. De amúgy csak pozitív visszajelzést kaptam eddig. Én is inkább nagyobb mell párti vagyok (B-C), de ha a leendő barátnőmnek esetleg pici, A-s mellei lesznek, akkor biztos cukinak fogom találni és nem bántanám érte. Ami elronthatja egy kicsit a mell szépségét, az a lógás. De nem egyforma genetikával születünk, illetve nagyon sok tényező befolyásolhatja a mell formáját, így senkit sem szabad bántani érte.

Egyébként nemrég volt egy erotikus álmom egy ismerősőmről (hetero) és álmomban tisztán láttam a kis melleit. Meglepő, hogy az az álom mekkora nyomot hagyott bennem. Sosem tetszettek a kis mellek, de az az álom óta teljes extázisban vagyok az ismerősömmel és a képzeletemmel kapcsolatban:D

2022. febr. 8. 10:31
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"De nem egyforma genetikával születünk, illetve nagyon sok tényező befolyásolhatja a mell formáját, így senkit sem szabad bántani érte."

Nyilván... egyik osztálytársamé 70B, egyáltalán nem feszesek, meg vannak ereszkedve neki, de az a poén hogy nem is hízott meg semmi ilyen nem történt vele ami miatt megereszkedett volna, ez genetika is lehet hogy valakinek nem olyan feszes mint nekem vagy bármely más lánynak.

2022. febr. 8. 22:44
 19/29 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Ezt most minden nőnek írom: SEMMI baj nincs a melleitekkel, akármilyenek is legyenek, csak meg kell találni azt a társat, aki nemcsak szemmel szeret titeket, hanem lélekkel is, mert akkor számára is teljesen mindegy lesz, hogy milyen alakú vagy formájú mellekkel vagytok megáldva. :) Nem a melled nem szép, hanem a világ csúnya.
2022. febr. 11. 05:40
 20/29 anonim ***** válasza:
68%
Lapos, kicsi, közepes, közepesen nagy... :D az egyetlen amit nem szeretek ha nagyon nagy valakinek, az jobban lóg is ugyebár. Amúgy nem ez az elsődleges, hanem az elbűvölő személyiség, igényesség, arc 😊 Ha gondolod megírhatod privátban hogy milyen, és mi a problémád vele.
2022. febr. 16. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!