Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen mell jön be más lányokon?
Biztos van olyan, akinek a kicsi, olyan akinek a nagy, olyan, akinek az átlagos méretű- a feszes, a lógósabb, a kis bimbójú, a nagyobb udvarú, az asszimetrikus.
Szóval ezen tényleg ne aggódj! A sajátodat pedig fogadd el, úgy találsz majd lányt, akinek tetszik.
#3 Ha érdekel, nyugodtan írj privátba.
A többieknek meg köszönöm az eddigi válaszokat. A melleimet valószínűleg ettől nem fogom jobban szeretni, de most kicsit jobban érzem magam.
Nem tom, én fenék párti vagyok.
A barátnőmnek, meg az exnek is kicsi volt, nem zavart.
Az enyémen műtéti heg is van, ezen is rágódhatnék, de nem teszem, mert szükséges volt az operáció.
Én is fenékpárti vagyok,de valószínű mivel kicsit magamhoz hasonlítom,nekem inkább fenekem van sportok miatt,mint mellem sajnos,bár legalább nem zavar,csak a formája,emiatt nálam is az önbizalom néha ingadozik,ami nem a legjobb.
De máson mindegy mekkora,milyen,ha tetszik az illető,számomra is biztos tetszeni fog mindene. Pl eddig mindig a sportosabb/normál/vékony testalkatú nőket néztem meg,és jelenleg,-nem nagyon telt,de kicsivel normál felett-, teltebb nő tetszik úgy egybe mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!