Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » 18-22 éves lányok, összejönnét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-22 éves lányok, összejönnétek párkapcsolatra 40-45 közötti nővel?

Figyelt kérdés
Indokolnátok a választ?
2022. jan. 24. 18:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Pont kicsúszom a korhatárból, mert 23 vagyok 😅, de nekem mindig idősebb nők jöttek be. Már tinédzserkoromban is folyton 40-50+osokba zúgtam bele, és most is minimum 35+osok tetszenek.

Valaki írta előttem, hogy nincsenek anyaproblémái, hát nálam eég jogosan merül fel, hogy vannak. :D

Az, hogy párkapcsolatot is el tudnék-e képzelni, már egy másik kérdés, még sose próbáltam. Eddig csak hetero párkapcsolatokat láttam ekkora korkülönbséggel, és azok valahogy sose voltak egészségesek. Gondolom, pont azért, mert valahol sérült, komplexusos tagjai voltak a kapcsolatnak. Persze biztos van olyan is, akinél működik, és a korkülönbségből adódó problémákat is át tudják hidalni. De magamból kiindulva, engem mindig is vonzottak azok a nők, akik kicsit anyáskodtak felettem, de közben szigorúak, hűvösek és elérhetetlenek is voltak, egyértelműen dominánsabbak nálam, és ez nem hinném, hogy egy egészséges kapcsolat alappillére lenne…

2022. febr. 3. 10:12
 12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem akárki dominál vagy nem dominál akárkit, ha mindkét fél elégedett a kapcsolattal, akkor ki mondhatja rá, hogy az nem egészséges kapcsolat?
2022. febr. 3. 15:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!