Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-22 éves lányok, összejönnétek párkapcsolatra 40-45 közötti nővel?
Figyelt kérdés
Indokolnátok a választ?2022. jan. 24. 18:12
1/12 anonim válasza:
Nem, mert nem is vagyok se lány, se fiatal.
2/12 anonim válasza:
Nem, de randiztam már 48 évessel
22/L
3/12 anonim válasza:
Attól függ,hogy néz ki a 40 éves. Nálam mondjuk anya 42,szóval kicsit olyan lenne. Sztár megjelenésű 40+os gondolom kevés van,akik kinéznek 30nak. Emiatt nem tudom,bejönnek a híresség kategóriában,ha tényleg szép,és kimondom: nem látszik rajta a kor,de nálam a felsőhatár igazából a 32.😕
4/12 anonim válasza:
Nem, mert nem vonzanak az idősebb nők, pláne aki édesanyám lehetne (édesanyám negyvenhárom éves).
20/L
5/12 anonim válasza:
Egy 40-45 éves nőnek nem kellenek éretlen kislányok.
7/12 anonim válasza:
Én igen, simán. Egy nálam idősebb nő most is a kiszemeltem.
8/12 anonim válasza:
Nem, mert nincsenek anyaproblémáim. Max 3-4 év eltérés fér bele.
9/12 anonim válasza:
igen, de csak, ha nagyon jól tartja magát, de akkor még egy 52 évessel is simán
a gyerek viszont kizáró ok, bármennyire is szimpatikus, vagy néz ki jól, ha gyereke van, nem.
10/12 anonim válasza:
Én bírnám, ha valaki össze akarna velem jönni. Nem hiszem, hogy minden esetben igaz, hogy egy érettebb nőnek nem kellenek kislányok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!