Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem leszbik (én sem vagyok az) szoktatok fantáziálni, milyen lehet lánnyal szexelni, puncit nyalni?
"Kedves" #6-os! Meglepő lehet számodra, de nem csak az a valóság amit te annak gondolsz. 🙄 Képzeld vannak ilyen lányok/nők. Én is ilyen vagyok: heteró de kíváncsi. Pont párom az, aki elültette bennem a gondolatot egy tőle kapott orál után, hogy vajon mennyivel lehet másabb lánytól/nőtől kapni. Sőt milyen lehet adni... Érdekel és ha lehetőségem adatik rá ki is szeretném próbálni. 😉
35N
35N
#11.
✅ Hát én férfi vagyok, és nincs az a NŐ aki ilyet eltudna ültetni a fejembe.
✅ Esélytelen, hogy csak bele gondoljak abba, hogy ...
✅ ÁHHH - NEEEMM - KIZÁRT !
✅ Persze valószínűleg azért van ez így mert én(mi) férfiak vagyunk :)
✅ Átgondoltan cselekszünk, és kevésbé hagyjuk hogy az érzelmek irányítsanak - és ostobaságokat cselekedjünk :) Ezért is vagyunk vezetői pozícióba - oda derék kell - egy férfias kiállás / elhatározódottság - az elvekhez való ragaszkodás :)
✅ SZÓVAL Férfiként azt mondom, hogy : NEM ! NEM ! SOHA ! (by: József Attila)
⚧ (#13.)
⚧ Nem nőkhöz szólt ❗️
⚧ "Akik nem leszbik" - én nem vagyok az ❗️
Mivel kötekedni akarsz nem is fogod érteni, de nem is baj.
Tudod mit legyen: szóval léteznek leszbikus férfiak de te heteró vagy, ráadásul nincs nő aki el tudná ültetni a fejedben, hogy milyen lehet lánnyal szexelni, puncit nyalni...
Ráadásul a heteró férfiak átgondoltan cselekszenek, vezetőként főleg. Szerencsére sosem irányítja őket a farkuk vagy azon keresztül a nők... NEEM, KIZÁRT! A Monica Lewinsky ügy is erről tanúskodott... 😅
Képzeld bennem van/volt a kíváncsiság amit párom felszínre hozott. Nem nők iránt a mindennapokban, hanem szexuálisan túlfűtött helyzetben. Sajnálni tudom ha nálad csak "robotszerű elvek" kapnak helyet... ☺️
Én is nő vagyok és iszonyúan izgat engem is milyen lehet.
Egyfajta kíváncsiság van bennem ilyen irányba is...
Bajancslistan van...
Igen mert biszex vagyok (de nem leszbikus)
És nem csak fantáziálni szoktam róla ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!