Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szeretném tudatni más nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném tudatni más nők felé, hogy leszbikus vagyok, mivel alapból nem látszik rajtam, de félek megmutatkozni a nyilvánosság előtt. Hogyan győzzem le a félelmem?

Figyelt kérdés

Lehet hogy sokaknak ez hülyén hangzik, hogy mit rettegek ennyire, de volt, hogy egy alkalommal, mikor Budapesten tömegközlekedéssel utaztam felvettem magamra egy szivárvány gumikarkötőt. Gondoltam miért is ne, de nagyon rosszul kezdtem érezni magam.. Féltem, hogy valaki megszól majd vagy bánthat emiatt, aki tudja mit jelez a karkötő, de ellenségesen áll a dologhoz. Annyira elkezdtem rettegni, hogy inkább igyekeztem elrejteni. Úgy éreztem, hogy leleplezem magam.. Azóta sem vettem fel újra.

Mit tegyek, hogy ez változzon bennem? Más is érzett már így? Hogyan küzdött meg ezzel?

A furcsa az, hogy már voltam önkéntes a felvonuláson párszor és nem ismeretlen ez a közeg, de azt hiszem olyankor azt érzem safe place-ben mozgok, így meg kiszolgáltatva éreztem magam.

2022. jan. 22. 18:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
48%

De amúgy nem vettétek még észre az életetek során, hogy az, aki fél, arra tuti rácuppanak a trollkodó nyomik és elkezdik szekálni?! A félelem valahogy bevonzza ezeket az embereket, mint a vér a cápát. Ha valaki önbizalommal hordja, a kutya se veszi észre, meg nem is mernek neki beszólni.

Szóval vagy nyerj több önbizalmat, de ez nem megy egyik napról a másikra, ez időigényes és kemény szellemi munka gyümölcse, mire teljesen megszereted és elfogadod magad. Vagy inkább ne hord tényleg, mert bántani fognak és lelkileg megsérülsz.

2022. jan. 30. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!